Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cuedan s-a întors, Piroş vrea să câştige play-outul!

Publicat:

ARAD. Prof. a revenit la sentimente mai bune si a acceptat sa continue, cel putin pana la vara, pe banca echipei de fotbal feminin a Aradului, AC . A contat, probabil, faptul ca presedintele a reusit sa pastreze, in linii mari, lotul cu care a incheiat sezonul regulat pe locul 7, primul sub linia play-off-ului.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ziua ei, Batrana Doamna și Mircea Rednic ii așteapta pe micuții fani la stadion

18:05, 17.04.2024 - Ziua de joi e una speciala in familia roș-alba a clubului de fotbal UTA Arad. 18 aprilie 2024 e ziua in care se implinesc 79 de ani de cand baronul Francisc Neuman a aus bazele legendarului club aradean. Sarbatoarea din acest an UTA Arad o dedica in totalitate copiilor Aradului, potrivit mediafax.

S-a intors tigrul de platan, insecta care a terorizat Clujul in vara anului 2021. Cum ne putem proteja?

11:35, 12.04.2024 - In vara anului 2021 un tip de insecta a „impanzit” Clujul. Oamenii se plangeau ca acestea se prind de haine și sunt in numar foarte mare, dar și ca ințepatura lor este dureroasa. In ultimele zile prin municipiul Cluj-Napoca au putut fi zarite, din nou, aceste insecte.

O femeie din Oncești nu s-a mai intors acasa din martie. Vezi detalii

15:45, 03.04.2024 - Ieri, 2 aprilie a.c., polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați de catre un barbat, despre faptul ca, GODJA MARIA , de 52 de ani, din Oncești, a plecat de la domiciliu la data de 30 martie a.c., și nu a mai revenit pana in prezent. SEMNALMENTE: inaltime 1,60-1,65 m, atletica, greutate 60 kg,…

Cea mai recenta fotografie cu Vulpița! Unde locuiește acum, dupa ce s-a intors in Romania

09:21, 25.03.2024 - Vulpița s-a intors in Romania, dupa o scurta perioada petrecuta in Germania. Veronica Stegaru a plecat din Blagești la inceputul lunii februarie și a stat in Berlin, dar de curand, s-a intors acasa.

Olympiakos Pireu a intors in mod incredibil rezultatul din tur și s-a calificat in fața Maccabi Tel Aviv. Tot dupa un meci caștigat la scor s-a calificat și Aston Villa

04:11, 15.03.2024 - Continue reading Olympiakos Pireu a intors in mod incredibil rezultatul din tur și s-a calificat in fața Maccabi Tel Aviv. Tot dupa un meci caștigat la scor s-a calificat și Aston Villa at Info real.

Secretul unui auz Premium? Audiogram Arad, de peste 5 ani la dispoziția dvs!

16:05, 12.03.2024 - Stimați locuitori ai Aradului. Cu mandrie și bucurie, va aducem vești bune! Cabinetul Audiogram (aparate auditive) – distribuitor oficial al aparatelor auditive PHILIPS in Romania, continua sa fie o alegere de incredere pentru sanatatea dvs auditiva de peste 5 ani, in inima orașului Arad!

Trei adolescenti au plecat dintr-o casa familiala din vestul tarii si nu s-au mai intors. Daca ii vezi, suna la 112

11:05, 27.02.2024 - Trei adolescenti au fugit ieri dupa-amiaza din Casa Familiala Orastie si nu s-au mai intors. Politia Municipiului Orastie a fost sesizata de reprezentantii institutiei la aproape o ora de la plecarea acestora. „La data de 26 februarie 2024, in jurul orei 18:50, Poliția Municipiului Oraștie a fost sesizata…


Ce parere ai despre aceasta stire?