Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CS Universitatea Craiova, ca şi promovată! "Am aflat că s-a primit OK-ul de la UEFA!"

Publicat:

, directorul general al CS , sustine ca formatia care conduce detasat clasamentul seriei a 2-a a ligii secunde, fiind principala favorita la promovare, va putea juca în Liga 1, chiar daca s-a înfiintat abia în vara trecuta.

sustine ca are informatii potrivit carora UEFA va permite CS sa joace în Liga 1, acest lucru urmând a fi comunicat FRF în zilele urmatoare.

&"Am aflat ca, de la UEFA, pe calea undelor, s-a primit OK-ul. Este o veste foarte buna: UEFA accepta echipele nou afiliate…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adunarea Generala a Națiunilor Unite susține aderarea deplina a Palestinei la ONU. Rezoluția a fost adoptata cu 143 de voturi

19:20, 10.05.2024 - Adunarea Generala a Națiunilor Unite a aprobat, vineri, o rezoluție prin care cere Consiliului de Securitate al ONU sa admita calitatea de membru cu drepturi depline a Palestinei la ONU, cu 143 de voturi pentru, noua voturi impotriva și 25 de abțineri.

Ucraina a primit arme occidentale cu permisiunea de a lovi Rusia, susține un ministru de Externe. "Nu totul se spune cu voce tare"

09:30, 02.05.2024 - Noul ministru de Externe al Letoniei, Baiba Braze, a declarat intr-un interviu pentru European Pravda ca Ucraina a primit arme occidentale de la unii parteneri cu permisiunea de a lovi teritoriul rus. 

Lovitura grea pentru Craiova! L-a pierdut pana la finalul sezonului

16:40, 01.05.2024 - Universitatea Craiova a primit o veste rea inainte de finalul sezonului. Trupa lui Costel Galca (52 de ani) nu va mai putea conta in ultimele trei etape pe Ștefan Baiaram (21 de ani), care s-a accidentat in meciul cu Rapid, din etapa #7 a play-off-ului. Oltenii au caștigat la ultima faza in Giulești,…

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Pe cine susține UDMR la alegerile pentru Primaria Targu Mureș

08:05, 24.03.2024 - Adunarea Generala a UDMR Targu Mureș a decis joi, 21 martie, ca organizația municipala a "Lalelei" sa il sprijine pe actualul primar, Soos Zoltan, care va candida pentru obținerea unui nou mandat, la alegerile locale din iunie 2024. "In cadrul Adunarii Generale, conform Statutului, am votat ca organizația…

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

PCC o susține pe Irina Nistor la Primaria Campina. Pentru Consiliul Local, partidul va avea lista proprie de candidați

19:45, 09.03.2024 - Adunarea Generala a Partidului Campina Curata (PCC) a decis astazi sa sprijine candidatura Irinei Nistor la funcția de primar al municipiului Campina la alegerile locale din 9 iunie 2024. Anunțul a fost facut de reprezentanții PCC printr-o declarație de presa, la scurt timp dupa incheierea Adunarii…

Diagnosticul primit de Stefan Baiaram dupa duelul din careu cu Alexandru Albu, in urma caruia Rotaru a spus ca „i-a spart nasul”!

12:00, 06.03.2024 - Mihai Rotaru a declarat dupa derby-ul Universitatea Craiova – Rapid 1-1 ca Alexandru Albu i-a „spart nasul” lui Baiaram. Iata diagnosticul primit de Stefan Baiaram dupa duelul din careu cu Alexandru Albu. Ceea ce anticipa Mihai Rotaru s-a confirmat. Diagnosticul arata ca Baiaram a suferit o fractura.…


Ce parere ai despre aceasta stire?