Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Ștefania, ținta hackerilor din mediul online. Iubita lui Speak are conturile de socializare blocate / FOTO

Publicat:

Cristina Ștefania nu traverseaza deloc o perioada buna de mai multe zile, asta fiindca s-a trezit cu contul de Instagram blocat. Frumoasa iubita a lui Speak a fost fara dar și poate ținta hackerilor din mediul online, astfel ca acum face tot ce-i sta in putința pentru a rezolva cat mai repede problema. Iata cum s-a intamplat totul, de fapt!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marilu Dobrescu dezvaluie procedura secreta. Cum s-a chinuit ani de zile!

10:10, 22.04.2024 - Marilu Dobrescu dezvaluie procedura secreta. Cum s-a chinuit ani de zile! Marilu Dobrescu se bucura de succes in mediul online. Doar pe Instagram, comunitatea ei a depașit jumatate de milion de urmaritori. In ultimele luni, ea a tot vorbit in mediul online despre o procedura secreta. Fanii s-au intrebat…

MEDIUL ONLINE 8 elemente pe care ar trebui sa le eviți sa le postezi pe rețelele de socializare

13:06, 08.04.2024 - Pe platformele de socializare, experții s-au pus de acord și au elaborat o lista conținand 8 lucruri pe care nu ar trebui sa le postezi in nicio imprejurare. The post MEDIUL ONLINE 8 elemente pe care ar trebui sa le eviți sa le postezi pe rețelele de socializare first appeared on Informatia Zilei .

Speak și Cristina Ștefania au implinit 7 ani de relație. Mesajul special transmis de artist: „Nu credeam niciodata...” / FOTO

18:35, 07.04.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Speak și Cristina Ștefania și asta pentru ca au implinit 7 ani de relație. Cu ocazia acestei zile frumoase, artistul a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce postare a facut cantarețul pe pagina de Instagram!

MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet

14:35, 06.04.2024 - Platformele de social media sunt in creștere rapida in Romania, cu Facebook, Instagram și TikTok avand un impact semnificativ. The post MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet first appeared on Informatia Zilei .

Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Cat de bine arata Cristina Ștefania in ținute sport / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” vedetei și au surprins-o in ipostaze de senzație. Artista a fost vazuta in Capitala. Iata cat de bine arata celebra cantareața in ținute sport!

Au picat rețele de socializare Facebook și Instagram

18:06, 05.03.2024 - In urma cu cateva minute, platformele de socializare Facebook și Instagram au devenit inaccesibile. Serviciile Facebook și Instagram au picat, marți dupa-amiaza. Mulți utilizatori au fost deconectați de pe conturile lor și, atunci cand vor sa se conecteze cu parola, aplicația spune ca aceasta este greșita.…

Facebook și Instagram au cazut in Romania

17:50, 05.03.2024 - Rețelele de socializare Facebook și Instagram au cazut in Romania. Utilizatorii rețelelor de socializare care au vrut sa-și acceseze conturile nu s-au putut loga. Mai mult decat atat, utilizatorii au fost deconectați de pe dispozitivele pe care erau logați. D.Constantin The post Facebook și Instagram…

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.


Ce parere ai despre aceasta stire?