Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Tudor Popescu, despre cartoanele în formă de inimă folosite de consilierii municipali: „Este invocat spiritul Vioricăi Dăncilă”

Publicat:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca inimile de carton folosite de consilierii municipali la votul bugetului se refera la "Printesa inimilor", fiind invocat "spiritul ".Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a descifrat mesajul consilierilor municipali care au folosit inimi de carton pentru a vota proiectul de buget propus de pentru Bucuresti."Asta inseamna ca o sa avem caldura. De la inima. De la inimile alea din sala o sa vina la oamenii care nu au caldura prin blocuri. Ce treaba au inimile alea cu…? Sau e vorba de apropiata oprire a…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Prințul William și Kate Middleton, probleme in familie. Ce decizie a luat moștenitorul tronului britanic: „Am inima zdrobita”

21:15, 07.05.2024 - De-a lungul anilor, familia regala a pus accent pe educația copiilor, iar instituțiile de invațamant au fost intodeauna unele de top. Prințesa de Walles și Prințul William se afla intr-un conflict cu privire la modalitatea de instruite a fiului cel mare, George.

Ucigașul studentei de la Medicina din Timișoara a cerut sa fie lasat liber: A invocat o operație pe inima

18:45, 17.04.2024 - Tanarul student la Facultatea de Medicina din Timisoara Mirel Dragomir, care in 22 martie si-a ucis iubita, studenta si ea la aceeasi facultate, a cerut sa fie plasat in arest la domiciliu. Judecatorii de la Tribunalul Timis i-au prelungit, insa, cu 30 de zile, arestarea preventiva.Avocatul…

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Dinari Cojocaru: Oare nu este vreo ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada?

14:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Roșca: Localnicii nu sunt prostalani

14:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(video) Cu glume și replici acide, consilierii municipali nu au examinat, nici in a doua zi de ședința, toate proiectele planificate

17:51, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau au continuat, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate ieri, fie transmise spre reexaminare.

Consilierii municipali ramniceni, convocați in ședința de lucru ordinara

11:15, 25.02.2024 - Primarul Municipiului Rm. Sarat, judetul Buzau           Avand in vedere prevederile art.133, alin.(1), art.134 din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare coroborat cu Regulamentul de organizare si functionare al Consiliului Local al Municipiului Rm.Sarat,…

Roșia in forma de inima, din ce in ce mai rara. Cum se explica fenomenul FOTO

19:36, 14.02.2024 - Tomata „Inima de Bou”, pe care mulți o considera a fi „rosia din gradina bunicii”, o gasim din ce in ce mai greu in piețe. Este un soi traditional, cu gust racoritor si dulce, cu o aroma discreta si surprinzatoare. Nu este insa rezistenta, din acest motiv fiind evitata de mulți gradinari.

Consilierii PNL de la Sectorul 1 au „redirecționat” pentru investiții 123 milioane lei din bugetul lui Clotilde Armand  

15:11, 12.02.2024 - Consiliul local al Sectorului 1 a votat, luni,  bugetul Primariei pentru 2024, o contribuție importanta avand consilierii PNL, care au introdus o serie de amendamente menite sa echilibreze finanțele sectorului. Principalul obiectiv a fost reducerea cheltuielilor de funcționare și creșterea investițiilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?