Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul în serie 'Șarpele', care a terorizat Asia în anii '70, a fost eliberat din închisoare

Publicat:

Instanța suprema din Nepal a decis miercuri eliberarea din inchisoare a lui , criminalul in serie care a inspirat serialul TV „Șarpele", potrivit CNN, conform Mediafax.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Criminalul in serie

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unul dintre cei mai temuți criminali in serie din Romania a fost eliberat din inchisoare. A ucis 11 oameni

17:45, 05.04.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți criminali din Romania, a fost eliberat din inchisoare. A stat in spatele gratiilor 25 de ani pentru uciderea cu brutalitate a mai multor persoane fara adapost din Baia Mare.

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Cel mai mare criminal in serie din Romania, eliberat: 'Calaul de boschetari' a ucis cu pietre 11 oameni

18:21, 29.03.2024 - Statul roman se pregatește sa-l elibereze pe Grigore Bota, cunoscut sub numele de "Calaul de boschetari", cel mai prolific ucigaș in serie din țara, care a comis 11 crime abominabile. 11 oameni au sfarșit uciși cu pietre.  Maramureșeanul Grigore Bota, responsabil pentru cele mai multe omoruri…

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

9 ani de inchisoare pentru criminalul incatusat de seful IPJ

00:41, 15.03.2024 - DECIZIE…Magistratii Tribunalului Vaslui au finalizat dosarul in care Nistor Bica Catalin Alin a fost trimis in judecata pentru omor. Instanta a decis condamnarea acestuia la 9 ani de inchisoare cu executare si l-au obligat sa plateasca cheltuieli de judecata. Sentinta nu este definitiva si poate fi…

Un criminal in serie din Romania poate fi eliberat din inchisoare. Condamnarea sa a fost pe viața

15:30, 05.03.2024 - In istoria recenta a Romaniei, justiția a avut de-a face cu o serie de personaje extrem de periculoase, considerate a fi criminali in serie. Printre aceștia se numara și Iulian Țiganila, un criminal in serie din Romania care poate fi eliberat din inchisoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?