Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă oribilă! Și-a ucis colega, a decapitat-o şi apoi a aruncat corpul la canal

Publicat:

O femeie în vârsta de 55 ani, din Franșa, i-a taiat capul colegei sale cu o sticla de vin și i l-a îngropat în gradina. Restul ramașițelor le-a pus în saci, aruncându-i pe un canal.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Primaria Luna: O comuna emergenta ARE NEVOIE de infrastructura!

21:06, 15.05.2024 - Pornind de la aceasta filozofie, in toți anii mei de primar am intreprins toate diligențele catre ministerle de resort din Guvernul Romaniei pentru a obține fondurile necesare PENTRU INFRASTRUCTURA! Apa – AVEM Canal – AVEM Drumuri – FACEM! In aceasta perioada, in satele Gligorești și Luncani se asfalteaza…

Un sofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canal aruncat de pe un pod. Suspecți, cinci tineri care ar fi consumat „gaz de ras”

09:25, 14.05.2024 - Cinci tineri urmeaza sa compara marti in fata justitiei belgiene in cadrul unei anchete pentru „asasinat”, banuiti ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu roman, relateaza AFP. Incidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata pe autostrada E42, intre Liege si Namur.…

5 tineri belgieni au aruncat un capac de canal care a ucis un camionagiu cu cetațenie romana

01:30, 14.05.2024 - In Belgia, cinci tineri vor fi aduși astazi in fața justiției in cadrul unei anchete pentru asasinat, banuiți ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu cu cetațenie romana, a anunțat ieri Parchetul din Namur, preluat de France Presse, scrie Rador Radio Romania.

Camionagiu roman ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

22:40, 13.05.2024 - Cinci tineri urmeaza sa compara marti in fata justitiei belgiene, in cadrul unei anchete pentru asasinat, banuiti ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu roman, a indicat luni parchetul din Namur (centru), transmite AFP.

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Crima oribila la o petrecere din judetul Alba. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale

09:30, 11.04.2024 - O petrecere care a avut loc intr-o localitate din județul ALba s-a sfarșit tragic. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale, un barbat in varsta de 53 de ani. L-a injunghiat mortal.

Studentul criminal care și-a macelarit iubita, la Timișoara, a facut primele marturisiri. A folosit doua cuțite la oribila crima VIDEO

17:05, 26.03.2024 - Mirel Dragomir (23 de ani), tanarul acuzat ca a ucis-o cu o ferocitate care i-a uimit chiar și pe anchetatori pe Andreea Morega (21 de ani), a descris in fața procurorului cum s-a petrecut cumplita fapta


Ce parere ai despre aceasta stire?