Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cremă de zahăr ars. Rețeta pentru începători explicată pas cu pas

Publicat:

Crema de zahar ars este acel desert care are gustul copilariei. Cu crema fina de lapte și sos dulce de caramel, crema de zahar ars este dulcele suprem de care nu te saturi niciodata. Se prepara rapid cu puține ingrediente și cu multa indemanare. Indemanarea este necesara in manevrarea zaharului topit fierbinte. Trebuie sa aveți […] The post Crema de zahar ars. Rețeta pentru incepatori explicata pas cu pas appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna reteta de dulceata de visine. Ingredientul pe care il foloseau bunicile noastre pentru un gust special

15:01, 25.05.2024 - Este vremea cireselor si a visinelor, iar gospodinele se pregatesc pentru iarna inca de acum. Insa putine stiu care este considerata cea mai buna reteta de dulceata de visine. Are un ingredient special, folosit de mai toate bunicile noastre. Cum faci cea mai buna reteta de dulceata de visine Indiferent…

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Rețeta de supa crema cu broccoli și legume. Este ideala in timpul postului

09:45, 07.04.2024 - Ne aflam in perioada Postului Paștelui, iar gospodinele pregatesc numeroase rețete unde nu se folosesc alimente provenite de la animale. Se pune accent pe cat mai multe legume, astfel ca supa crema este ideala de consumat. Este delicioasa și se prepara simplu.

Negresa de post, reteta din caietul bunicii. Ingredientul care o face foarte pufoasa

20:15, 20.03.2024 - Negresa de post, dupa rețeta bunicii! Daca aveți de gand sa țineți tot postul Paștelui, acest desert este alegerea perfecta pentru zilele in care aveți pofta de ceva dulce! Se prepara rapid și ușor și il poate face oricine. Insa trebuie sa țineți cont de ce ingrediente adaugați la negresa. Gospodinele…

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Rețeta speciala de urzici a lui Jean Paler. Actorul cu cea mai rușinoasa pensie este revoltat de preț: ”Erau mancarea saracului, acum sunt lux!” EXCLUSIV

15:45, 05.03.2024 - Jean Paler, actorul cu pensie de 1.600 de lei, nu mai știe cum sa-și calculeze banii de la o luna la alta, ca sa nu se imprumute prin vecini. La aflarea veștii ca un kilogram de urzici a ajuns sa coste, in aceasta primavara, 30 de lei, actorul și-a pus mainile in cap. ”Incredibil, urzicile […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?