Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cornel Marțincu: „În 1999 pregătisem toată rețeaua rutieră ce urma să fie finanțată de UE”

Publicat:

Cornel Marțincu, inginer și Director General  IPTANA , (fostul pilonul principal pentru dezvoltarea infrastructurii de transporturi d) realizeaza o analiza lucida a evoluției structurii de trafic dupa 1990 , incercand sa aduca in atenția publica o serie de de soluții salvatoare pentru domeniul transporturilor la indemana decidenților politici, scrie Grup Infrastructura. In Romania prioritatea numarul unu era București-Ploiești la sfarșitul anilor 2000 ”In 1999 pregatisem toata rețeaua rutiera care urma sa fie finanțata de UE. Bineințeles, ca interesul UE era pentru coridoare…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman a construit cel mai mare terminal de transbordare a cerealelor din Europa. Se afla la Dornești, la granița cu Ucraina

07:31, 05.04.2024 - Milionarul Gruia Stoica, fondatorul Grampet Group, a investit 10 milioane de euro in cel mai mare terminal de transbordare a cerealelor din Europa, construit la Dornești (Suceava), in apropiere de granița cu Ucraina. Grampet Group a anuntat finalizarea si inceperea testelor pentru terminalul de la Dornești,…

Surse - In Romania se construiește cea mai mare fabrica din Europa: vom produce masiv pentru NATO

11:55, 04.04.2024 - In cadrul ședinței de Guvern, premierul Marcel Ciolacu i-a anunțat pe miniștrii ca prinde contur planul de a construi cea mai mare fabrica de pulberi pentru armament din Europa. Conform informațiilor din Guvern, fabrica va fi construita la Brașov, pe un teren al ANAF, care va trece in proprietatea…

Cum se interpreteaza noile modificari privind intreprinderile legate / La plafonul de 500.000 euro sunt luate in considerare și veniturile din activitați independente

09:15, 01.04.2024 - Legislația privind intreprinderile legate a fost modificata de Guvern și astfel a aparut in Monitorul oficial OUG 31/2024. Practic, s-a renunțat prevederile care faceau referire la o lege din 2004 (L246) și s-au introdus noi criterii.

Blocaje rutiere la Cozla

10:16, 27.03.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Va fi inchisa pentru doua ore circulația rutiera pe DN 57, la Kilometrul 65+200 de metri, pe raza localitații Cozla, la limita cu județul Mehedinți, astazi, incepand cu ora 16.00. Masura este necesara pentru efectuarea unor lucrari de detonare a versantului, dupa cum informeaza Poliția…

In Romania se va circula, din 28 martie, pe un drum de mare viteza care va face legatura cu Occidentul

18:20, 22.03.2024 - Un nou drum de mare viteza se deschide in Romania. Șoseaua care va face legatura cu Occidentul va fi inaugurata pe 28 martie. Soseaua ce leaga Oradea de Autostrada Transilvania (Biharia) are o lungime de 19 kilometri, din care 13 km cu profil de drum expres si 6 km de drum national, cu cate doua…

Ciolacu: Spitalul regional de la Craiova va deservi intreaga regiune de sud-vest a Romaniei si va oferi servicii de asistenta medicala de inalta complexitate

15:55, 21.03.2024 - „Dupa 15 ani in care romanii au tot asteptat construirea spitalelor regionale, iata, in nicio luna, acest guvern reuseste sa spele aceasta rusine nationala si sa dea drumul, in sfarsit, constructiei spitalelor regionale. Pe 28 februarie, aici, in aceasta sala, am semnat contractele pentru spitalele…

Decizii impotriva traficului de stupefiante, la Guvern! 6 noi substanțe incluse in lista drogurilor de mare risc

16:21, 08.03.2024 - „Azi luam o decizie foarte importanta in lupta impotriva traficului de droguri. Este o masura care se adauga celor doua legi esențiale: Legea Anastasia care ii trimite la inchisoare pe cei care conduc drogați și fac accidente mortale. Plus Legea 2 Mai, trimisa la promulgare zilele trecute, ce prevede…

Gazul european continua sa se ieftineasca, ajungand sub nivelul de 25 euro / MWh / In Romania este ușor mai crescut

11:25, 15.02.2024 - Cu cat ne apropiem de primavara, prețul gazului de pe bursele internaționale este tot mai redus, ajungand ca marți sa scada sub 25 euro/MWh. Practic, a ajuns la nivelul din vara anului 2021, dinainte sa se simta efectele manipularii pieței europene de catre Moscova, care a dus la declanșarea crizei…


Ce parere ai despre aceasta stire?