Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de mâncare fast food crește pericolul de boli cardiovasculare mortale: STUDIU

Publicat:

Consumul de mancare fast food crește pericolul de boli cardiovasculare mortale: STUDIU Consumul de mancare fast food crește pericolul de boli cardiovasculare mortale: STUDIU Potrivit concluziilor formulate in doua studii recente, anumite alimente din dieta tipic britanica ar putea contribui la cresterea riscului de aparitie a unor boli cardiovasculare mortale. In cadrul a doua prezentari corelate care au fost facute la conferinta anuala organizata de […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Sapte din zece romani au in vedere strategii pentru a reduce cantitatea de mancare aruncata la gunoi

14:05, 24.04.2024 - Sapte din zece romani au in vedere strategii pentru a reduce cantitatea de mancare aruncata la gunoi, femeile fiind mai deschise decat barbatii sa ia masuri in acest sens, .... The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Sapte din zece romani au in vedere strategii pentru a reduce cantitatea de mancare aruncata…

Studiu privind preocuparilor la Politehnica Timișoara pentru consumul responsabil și sustenabil de energie. Rezultate

17:40, 04.04.2024 - Studiu UPT. Studenții universitații Politehnica demonstreaza sensibilitate la problemele de mediu, angajandu-se in susținerea țintelor de reducere a amprentei de carbon promovata la scara globala de Agenda 2030 a Organizației Națiunilor Unite, care a stabilit ca avem nevoie de un efort susținut, atat…

Riscul de boli cardiovasculare la femei crește brusc dupa menopauza, potrivit unui nou studiu

19:35, 02.04.2024 - Sanatatea cardiaca a femeilor poate scadea brusc dupa menopauza, sugereaza un nou studiu, potrivit Yahoo Life. Motivul: incetinirea dramatica a producția de estrogen de catre ovare și pierderea efectelor protectoare ale hormonului.

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Pericolul nevazut din apa și mancare: ingeram echivalentul unui card de credit in fiecare saptamana

15:55, 14.03.2024 - Din apa și mancare, ingeram in prezent echivalentul in plastic al unui card de credit in fiecare saptamana. Micro și nano plasticele sunt acum din ce in ce mai prezente in viața noastra de zi cu zi: numeroase studii demonstreaza prezența particulelor de micro și nano plastic de-a lungul intregului lanț…

Pericolul din consumul de ceapa verde - Puțina lume știe contraindicațiile

12:25, 26.02.2024 -   Medicii spun ca in cazul usturoiului si al cepei exista si efecte nocive, nu doar beneficii. In primul rand, ambele au un continut redus, dar existent de seleniu. Se adauga si faptul ca ambele legume vor conferi un miros al cavitatii bucale pe care majoritatea persoanelor (in mod firesc) nu il doresc,…


Ce parere ai despre aceasta stire?