Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Companiile cu angajați care folosesc cu ușurință tehnologiile digitale obțin venituri mai mari

Publicat:

evidențiaza o discrepanța imensa, de 86%, in ceea ce privește maturitatea digitala intre companiile care se concentreaza pe formare, leadership și sprijin cultural pentru angajații lor și cei care nu fac acest lucru Angajații care lucreaza de la distanța reprezinta aproape doua treimi (60%) din forța de munca. Cu toate acestea, mai […] cu angajați care folosesc cu ușurința tehnologiile digitale obțin venituri mai mari apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Companiile din Europa sunt in urma in privința creșterii gradului de diversitate, doar 7% au creat o cultura incluziva reala

11:36, 12.04.2024 - Studiu EY Diversitatea, Echitatea și Incluziunea (DEI) sunt considerate obiective de interes pentru companiile europene, insa doar 7% dintre organizații construiesc o cultura diversa și incluziva. Acesta este rezultatul Indicelui DEI la nivel european al EY, studiu realizat in colaborare cu FT-Longitude,…

Companiile din Romania cheltuiesc pana la 15.000 de euro pentru amenajarea spațiului de lucru alocat unui angajat

18:15, 11.04.2024 - Studiu Cushman & Wakefield Echinox Bucureștiul inregistreaza printre cele mai reduse costuri din Europa Centrala și de Est atunci cand vine vorba de amenajarea spațiilor de birouri, deși acestea au continuat sa creasca, inregistrand un avans de 15-20% in ultimul an, arata datele companiei de consultanța…

Cat caștiga primarul din Alba Iulia și ce venituri au angajații primariei. Sporuri de 80% din salariul de baza și alte beneficii

20:16, 10.04.2024 - Cat caștiga primarul din Alba Iulia și ce venituri au angajații primariei. Sporuri de 80% din salariul de baza și alte beneficii Cat caștiga primarul din Alba Iulia: Primaria a publicat lista funcțiilor din cadrul administrației locale și salarizarea pentru fiecare in parte, la nivelul lunii martie. …

Impactul Inteligenței Artificiale asupra Procesului de Randare

17:35, 04.04.2024 - In peisajul in continua evoluție al tehnologiei digitale, inteligența artificiala (AI) a inceput sa joace un rol semnificativ in multe domenii, transformand metodele tradiționale și optimizand procesele. Unul dintre aceste domenii este procesul de randare, o componenta esențiala in diverse industrii,…

Legea privind serviciile digitale: procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare conținand clarificari – in consultare publica

19:45, 28.03.2024 - Dupa intrarea in vigoare a Legii nr. 50/2024 privind stabilirea unor masuri pentru aplicarea Regulamentului (UE) 2022/2065 al Parlamentului European și al Consiliului din 19 octombrie 2022 privind o piața unica pentru serviciile digitale și de modificare a Directivei 2000/31/CE, precum și pentru modificarea…

Creșterea anuala cu doar 5% a plaților digitale genereaza in 5 ani majorarea PIB-ului Romaniei cu 7 miliarde lei

14:15, 28.03.2024 - Miercuri, 27 martie, la Palatul Victoria, Ministerul Cercetarii, Inovarii și Digitalizarii, in parteneriat cu Cancelaria Prim-ministrului, a organizat o masa rotunda dedicata dialogului și identificarii de soluții digitale pentru combaterea economiei informale. In Romania, o creștere de 5% a plaților…

STUDIU Centrul de Formare APSAP: Angajații de la stat vor salarii mai mari, de 1.500-2.000 euro, deși 72% dintre ei sunt in urma cu abilitațile digitale și alte cunostințe

17:46, 13.03.2024 - Potrivit studiului: Doar 0,1% dintre angajații de la stat sunt interesați sa-și dezvolte competențele digitale. Doar doi din 10 respondenți utilizeaza foarte des instrumentul Excel in activitațile curente. 55,6% dintre persoanele intervievate au mai mult de 45 ani și doar 14% sunt tineri. Aproape jumatate…

Studiu APSAP: Angajații de la stat vor salarii de peste 1500 de euro, dar mai mult de 70% din ei sunt „codași” la competențe digitale

11:20, 13.03.2024 - Aproape 72% dintre angajații la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatațeasca competențele la locul de munca, in special pe cele digitale , arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, deși instituțiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?