Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colegul de clasă al lui Narcis Ianău a impresionat şi el

Publicat:

“S-a terminat cu anonimatul”, vorba Andrei, pentru , tanarul care i-a lasat fara cuvinte pe jurati cu vocea sa speciala si reprezentatia demna de opera.


"Mai vii de-acasa”, i-a spus Andi, iar Andra a continuat ” Imi doresc ca talentul tau sa mearga pana in finala pentru ca merita”, fapt pentru care Cosmin a primit 3 de “Da” pentru a-si continua drumul in show.

Tanarul a marturisit ca este coleg de clasa cu , un alt moldovean care a impresionat cu vocea lui, de o tonalitate inalta, la Romanii au talent.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii au talent 2024 - semifinala 2. Cine sunt cei șase concurenți care merg in Marea Finala a sezonului 14

07:20, 25.05.2024 - Ultimii 12 semifinaliști ai sezonului au urcat pe scena cu emoții mari și dorința de a-i convinge pe cei de acasa sa-i voteze. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au aplaudat indelung și s-au bucurat de prestațiile oferite de concurenți.

(video) Mia Rusu, din Chișinau, a emoționat-o pana la lacrimi cu vocea sa pe Andra la „Romanii au talent”: „Ești foarte curajoasa. Cred ca ești facuta pentru muzica!”

11:00, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Radu are 7 ani și a impresionat toata sala la Romanii au talent: „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”

21:35, 19.04.2024 - Radu Moldovan are 7 ani și a impresionat toata sala, inclusiv jurații Romanii au Talent, in ediția de vineri, 19 aprilie 2024, a show-ului difuzat de Pro TV. „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”, s-a exprimat Mihai Bobonete. Video Cine este Radu Moldovan, copilul de 7…

Eleva Sara Tirnoveanu, de la Colegiul „Ciprian Porumbescu”, a impresionat cu vocea ei ...

12:50, 15.04.2024 - Eleva Sara Tirnoveanu, de la Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu" Suceava, in varsta de 9 ani, a impresionat cu vocea ei juriul și publicul de la "Romanii au Talent" – sezonul fenomen. Sara, imbracata intr-o rochie de prințesa, a interpretat piesa „Never ...

Mihai Bobonete, criza de ras la Romanii au talent din cauza Andrei. Concurentul care a facut-o pe soția lui Maruța sa roșeasca: „Ba, taci odata!”

22:50, 22.03.2024 - Mihai Bobonete a avut o criza de ras in ediția de vineri, 22 martie 2024, a show-ului Romanii au Talent. Totul s-a intamplat din cauza unui mod in care s-a exprimat iubita cantareața și jurata Andra. Partenera de viața a lui Catalin Maruța a roșit și s-a fastacit cand a dat ochii cu concurentul. Foto…

O eleva de clasa a IV-a din Dambovița a cucerit juriul și a ridicat publicul in picioare la „Romanii au Talent”! Andra: „Vocea ei este balsam pentru suflet”

21:35, 16.03.2024 - Edina Neagu este un alt copil foarte talentat din județul Dambovița care a uimit juriul și publicul in preselecțiile celei mai vizionate emisiuni din aceasta perioada, Romanii au talent, difuzata de postul național ProTv. Edina este din comuna Varfuri și, la 10 ani, este pasionata de muzica, in special…

Profesoara Madalina Fortu, moment uimitor pe scena concursului „Romanii au talent”. Andra: „vocea este foarte placuta”

10:05, 09.03.2024 - ARTISTA… Profesoara barladeanca Madalina Forțu a participat, seara trecuta, la talent show-ul „Romanii au talent”. Aceasta a susținut un moment neașteptat, uimindu-i pe jurați cu vocea și talentul ei la desen. Madalina Forțu a cantat o melodie de la Elvis Presley și a desenat in același timp. „Imi dau…

Rebeca Rizea, fetița de la „Romanii au talent” despre care Pavel Bartoș a spus ca are vocea Madalinei Manole: „Canta unu la unu și are doar 8 ani”

21:50, 08.03.2024 - Rebeca Rizea e fetița in varsta de 8 ani care a impresionat jurații de la „Romanii au talent”, dar și publicul cu vocea ei. „Pare ca a rasarit Soarele cand apari pe scena”, i-a spus Andi Moisescu concurentei. In ediția din 8 martie, pe scena de la „Romanii au talent”, emisiunea de la Pro TV, a urcat…


Ce parere ai despre aceasta stire?