Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciucă: Sf. Ioan a fost un model de credință, smerenie și bunătate

Publicat:

Sfantul Ioan a fost un model de credința, smerenie și bunatate, transmite președintele PNL, Nicolae Ciuca. El le ureaza celor care iși sarbatoresc duminica onomastica „pace in suflet și multa sanatate”.

„Il sarbatorim astazi pe , cel care l-a botezat pe in apele Iordanului. Sfantul Ioan a fost un model de credința, smerenie și bunatate și tuturor celor care ii poarta numele le urez astazi pace in suflet și multa sanatate. La mulți ani”, scrie pe , potrivit mediafax.

Ortodocsii il sarbatoresc, duminica, pe Sfantul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ortodocșii sarbatoresc Duminica Floriilor. La Timișoara, credincioșii s-au adunat de dimineața la slujba

10:15, 28.04.2024 - Duminica Floriilor, cunoscuta și sub denumirea de Intrarea Domnului in Ierusalim, este una dintre cele mai importante sarbatori din Postul Mare pentru creștinii ortodocși. Anul acesta, Duminica Floriilor cade in data de 28 aprilie, marcand inceputul Saptamanii Patimilor, inainte de Invierea Domnului.

Ortodocșii sarbatoresc Duminica Floriilor: De ce se mananca pește in aceasta zi

09:35, 28.04.2024 - Crestinii ortodocsi praznuiesc, astazi 28 aprilie, Floriile. Sarbatoarea marcheaza intrarea triumfala a lui Iisus Hristos in Ierusalim, unde a fost intampinat de credinciosi care tineau in maini ramuri de maslin si de finic. Tot in aceasta zi sunt sarbatoriți cei care poarta nume de flori.

115 ani de la moartea Elenei Cuza, model de bunatate, devotament și modestie

02:45, 06.04.2024 - Anul acesta, pe 2 aprilie, s-au implinit 115 ani de la moartea Primei Doamne a Romaniei, Elena Cuza, un adevarat model de generozitate, devotament și modestie. Povestea ei e strans legata de comuna Solești: aici a copilarit, aici s-a casatorit, in biserica construita de familia ei langa conac, și tot…

Paște 2024: Ortodocșii și catolicii sarbatoresc diferit in acest an. Zile libere pentru angajați

09:06, 24.03.2024 - Paște 2024: Ortodocșii și catolicii sarbatoresc diferit in acest an. Zile libere pentru angajați Paște 2024. Data la care sarbatoresc Invierea Domnului ortocșii și catolicii difera in acest an. In funcție de data sarbatorii Invierii Domnului, sunt stabilite și Rusaliile. Angajații din Romania se vor…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

A murit medicul Silviu-Liviu Ieva, „un model de bunatate sufleteasca”

17:25, 23.02.2024 - Familia profund indurerata anunța cu tristețe, trecerea la Domnul a celui care a fost Dr. IEVA SILVIU-LIVIU, soț, tata perfect și bunic iubitor, un om drept, un om valoros, un model de bunatate sufleteasca și de altruism, devotat familiei și pacienților, pe care i-a ingrijit in cadrul Secției de Medicina…

Taxa de protecție la „licitație”, model de șpaga „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date in vileag

06:50, 20.02.2024 - Trei inspectoare de munca prinse in flagrant cu mita de procurorii DNA Oradea au semnat acorduri de recunoastere a vinovației, documentele validate de instanța scotand la iveala ca femeile incasau „taxe de protectie” pentru ca „la nivelul institutiei era o practica primirea de sume necuvenite".

Pentru sanatate și vindecare este nevoie de echilibrul minte – corp – suflet

15:30, 07.02.2024 - Este mesajul pe care organizatorii Conferinței „Puzzle-ul echilibrului” vor sa-l transmita atat specialiștilor cat și publicului larg, in contextul provocarilor la care este expusa lumea moderna.    Spitalul Universitar de Urgența Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), in parteneriat cu Asociatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?