Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Circulaţia a două trenuri, modificată temporar la Sibiu

Publicat:

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 23 – 27/28 mai 2011, pentru executarea unor lucrari la infrastructura feroviara, intre haltele de miscare Turnisor si , vor interveni modificari in circulatia a doua trenuri de calatori.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trenuri intarziate pe relația Deda-Miercurea Ciuc-Brașov-București: Șina șerpuita și deplasata

17:40, 02.06.2024 - Mai multe trenuri vor inregistra intarzieri, duminica, pentru ca circulatia a fost inchisa din cauza șinei șerpuite și deplasate pe sectia Malnaș Bai – Bixadu Oltului, a anunțat CFR Calatori.

Intarzieri de peste 3 ore in circulația unor trenuri din cauza unor deranjamente intre Deva și Ilteu

10:11, 23.05.2024 - CFR Calatori anunța ca mai multe trenuri au, joi, intarzieri care ajung și la peste 3 ore din cauza unor deranjamente la infrastructura feroviara (lipsa tensiune) intre stațiile Deva – Ilia – Zam – Ilteu, potrivit mediafax.

„Surprize” marca CFR: Intarzieri de peste 3 ore in circulația unor trenuri!

10:00, 23.05.2024 - CFR Calatori anunța ca mai multe trenuri au, joi, intarzieri care ajung și la peste 3 ore din cauza unor deranjamente la infrastructura feroviara (lipsa tensiune) intre stațiile Deva – Ilia – Zam – Ilteu.

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Modificari importante in circulația trenurilor pe ruta București-Pitești-Craiova, pana pe 14 iunie

15:31, 11.04.2024 - Circulatia trenurilor pe ruta Bucuresti – Pitesti – Craiova va suferi modificari temporare, ca urmare a unor lucrari la infrastructura feroviara, a anuntat, joi, CFR Calatori. In total, 21 de trenuri vor avea traseul și orele de plecare modificate, iar patru trenuri vor fi anulate. Citește și: DNA Pitesti.…

Circulația trenurilor care fac legatura cu Aeroportul Internațional Henri Coanda, suspendata temporar

15:50, 07.04.2024 - Circulația trenurilor spre si dinspre Aeroportul Internațional Henri Coanda Otopeni va fi suspendata temporar saptamana viitoare, de marți pana joi inclusiv, intre orele 9:00-13:40, anunța Radio Romania Actualitați.In acest interval vor fi anulate 14 curse operate de CFR Calatori și TransFeroviar, care…

Circulația cu garnituri de tren noi pe ruta Timișoara – Cluj se amana

12:55, 07.04.2024 - Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF) a decis anularea procedurilor de achiziție de „Servicii publice de transport feroviar de calatori prin punerea la dispoziție a materialului rulant nou achiziționat de ARF, respectiv a trenurilor electrice inter-regionale, denumite RE-IR, destinate transportului…

Circulație reluata prin gara Ploiești Vest. 15 trenuri de calatori au inregistrat intarzieri

18:35, 02.04.2024 - Circulația a fost reluata in gara Ploiești Vest, unde marți dupa-amiaza s-a produs un scurt circuit care a afectat traficul trenurilor cu tracțiune electrica. 15 trenuri de calatori au staționat in garile adiacente și au inregistrat intarzieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?