Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciprian Bucur este noul lider de grup al PNL din Consiliul Local Brașov

Publicat:

al PNL Brașov, intrunit astazi, l-a desemnat pe consilierul local ca lider de grup in Consiliul Local Brașov. Aceasta funcție era deținuta de viceprimarul . Din Consiliul Local Brașov mai fac parte, din partea liberalilor, Radu Pușcariu, și . The post este noul lider de grup al PNL din Consiliul Local Brașov appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea! a fost lider de piața aseara! Iuliana Luciu: ,,I-am amenințat ca sunt foarte rea!”

12:25, 29.05.2024 - Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea!  a continuat și aseara cu noi provocari pentru Romica Țociu, Cornel Palade, Shondy și Iuliana Luciu, care, alaturi de Nea Marin, au facut o treaba pe cinste.

Finala Chefi la cuțite, lider de audiența. Mihai Dragomir a caștigat sezonul 13 al show-ului culinar

13:25, 16.05.2024 - Marea Finala Chefi la cuțite sezonul 13 și-a desemnat ieri caștigatorul: Mihai Dragomir, concurentul lui Chef Alexandru Sautner, a obținut marele trofeu și premiul de 30.000 de euro dupa un maraton de gatit care a durat trei ore și jumatate.

Canada a arestat trei barbați suspectați de asasinarea unui lider sikh pe teritoriul sau, la comanda Indiei

12:50, 04.05.2024 - Poliția canadiana a pus sub acuzare trei membri ai unei presupuse echipe de asasini pentru rolul lor in uciderea activistului sikh Hardeep Singh Nijjar, primele arestari intr-un caz de asasinat peste hotare despre care oficialii cred ca a fost orchestrat de India.

Serialul Lia – Sotia sotului meu, lider de audienta. Telespectatori au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans

13:00, 19.04.2024 - Doar cinci saptamani ii mai despart pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Simona Halep iși incepe sezonul de zgura in Portugalia! La ce turneu va participa fostul lider mondial

18:35, 09.04.2024 - Simona Halep iși va incepe sezonul de zgura in Portugalia, dupa ce a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii turneului de categorie WTA 125 de la Oeiras. Dupa ce a revenit in circuitul WTA la Miami Open, Simona Halep se pregatește sa iși inceapa sezonul de zgura, suprafața pe care a realizat cele…

Schimbare de lider in Premier League, dupa remiza alba dintre Manchester City și Arsenal

21:30, 31.03.2024 - Manchester City si Arsenal Londra au remizat, scor 0-0, in derby-ul etapei cu numarul 30 din Premier League. De acest rezultat a profitat FC Liverpool, care a urcat pe primul loc in clasament. In derby-ul disputat pe Etihad Stadium, Manchester City a dominat ostilitatile si i-a tinut sub o presiune…

BNR este lider de proiect pentru consolidarea sistemului financiar din Republica Moldova

10:05, 20.03.2024 - Banca Naționala a Romaniei (BNR) a fost lider de proiect in cadrul programului cu titlul “Consolidarea supravegherii, guvernanței corporative și gestionarii riscurilor in sectorul financiar”, care s-a desfașurat in Republica Moldova. Proiectul a fost implementat de Banca Naționala a Romaniei (BNR) in…

Premier League: Arsenal Londra, noul lider dupa o victorie la limita - Rezultatele zilei și clasamentul

22:55, 09.03.2024 - Arsenal Londra a invins pe teren propriu Brentford, scor 2-1, in runda cu numarul 28 din Premier League. „Tunarii” au urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu un punct peste Liverpool.


Ce parere ai despre aceasta stire?