Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci membri PSD care ar putea fi nominalizaţi să candideze la prezidenţiale

Publicat:

a declarat, luni, ca , , , si sunt nume vehiculate in interiorul PSD pentru nominalizarea candidatului la alegerile prezidentiale. Candidatul PSD la prezidentiale va ajunge in turul doi, spune Stefanescu. "Toata lumea din teritoriu, din judete, discuta despre posibili candidati care pot intruni simpatia membrilor de partid, a electoratului si a celor care ne voteaza. Este foa (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, intrebat daca a devansat alegerile prezidentiale pentru a-l impiedica pe Geoana sa candideze: „Doamne fereste”

22:51, 14.05.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se declara convins ca Mircea Geoana va candida la alegerile prezidențiale, dar neaga ca a devansat data scrutinului pentru a-l impiedica pe secretarul general adjunct al NATO sa candideze.

Marcel Ciolacu sta tare pe poziții, dupa ce PNL a anunțat ca Ciuca va candida la prezidențiale: O sa imi spun parerea

20:26, 13.05.2024 - Marcel Ciolacu a afirmat ca isi va spune parerea in interiorul PSD, dupa 10 iunie, chestionat despre faptul ca in PNL nu ar exista alt scenariu decat Nicolae Ciuca sa candideze la prezidentiale si daca si pentru social-democrati exista doar scenariul Marcel Ciolacu sa candideze la alegerile prezidentiale.

Pandele: Nu am fost de acord ca Firea sa candideze iar la Primaria Capitalei

23:55, 05.05.2024 - Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu a fost de acord ca soția sa, Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitelei, sa candideze din nou pentru funcția de edil al Bucureștiului.

Nicusor Dan, intrebat daca va candida la prezidentiale. Raspunsul primarului

12:50, 04.05.2024 - Primarul general Nicusor Dan exclude sa candideze la alegerile prezidentiale din acest an. Nicusor Dan a fost intrebat, in emisiunea Insider politic, de la Prima TV, daca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale.  ”Nu, nici vorba. Eu sunt preocupat de Bucuresti de multi ani, din 2006, fac…

Firea, despre alegerile prezidențiale: A cam trecut vremea candidaților independenți

11:40, 26.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat in cadrul unor declarații de presa ca, in opinia sa, a trecut vremea candidaților independenți. Raspunzand insa unei alte intrebari, Firea a susținut ca alegerea de a-și asuma o candidatura ii aparține lui Marcel Ciolacu.

'PNL, un partid cu blazon'. Rareș Bogdan o da la intors dupa ce a spus ca 'il va obliga' pe Nicolae Ciuca sa candideze la prezidențiale

14:15, 04.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat joi, ca PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat sa aiba candidat la prezidentiale. El a vorbit si despre alegerile locale, precizand ca impreuna cu PSD vor avea peste 90% din comunele si din orasele Romaniei.

Nicolae Ciuca se pregatește sa candideze la prezidențiale, anunța Ionuț Stroe. Ce se va intampla cu coaliția PSD-PNL

18:00, 28.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat miercuri ca partidul lucreaza la acest proiect prezidential care sa il inglobeze pe liderul PNL Nicolae Ciuca Sursa articolului: Nicolae Ciuca se pregatește sa candideze la prezidențiale, anunța Ionuț Stroe. Ce se va intampla cu coaliția PSD-PNL Credit…

Nicolae Ciuca se pregatește sa candideze pentru Cotroceni. ”Lucram la acest proiect”

08:35, 28.03.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, se pregatește intens pentru alegerile prezidențiale, unde vrea sa fie candidat din partea liberalilor. A recunoscut chiar purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe. Nicolae Ciuca se pregatește sa candideze pentru Cotroceni , dupa cum a precizat purtatorul de cuvant al…


Ce parere ai despre aceasta stire?