Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci capete umane au fost găsite într-un taxi abandonat

Publicat:

Violența clanurilor de droguri atinge un nou apogeu in Mexic. Cinci capete umane au fost gasite intr-un taxi abandonat in Veracruz, relateaza BBC, citand presa locala. Mașina era abandonata pe marginea drumului. Cinci capete umane in pungi de plastic au fost descoperite in taxi și in portbagajul automobilului. Graffiti-ul de pe mașina leaga acest caz de cartelul supranumit , condus de ”, unul dintre cei mai cautați capi ai traficanților de droguri din Mexic, Potrivit poliției locale Jalisco New Generatio se afla in razboi cu un alt cartel,…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost gasiți in Mexic, impușcați in cap

09:10, 06.05.2024 - Trupurile neinsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost gasite in Mexic, fiecare dintre ei avand cate un glonț in cap. Toți trei erau pasionați de surf și fusesera vazuți in viața, ultima data, pe 27 aprilie 2024. Cei doi australieni erau frați. Cele trei cadavre au fost gasite…

O mulțime de schelete umane au fost gasite in curtea unui spital din Romania! Se fac anchete de amploare in zona

15:55, 24.04.2024 - Este alerta in Vaslui! O mulțime de schelete umane au fost gasite in curtea spitalului. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili contextul in care au ajuns scheletele in acea zona. Exista deja cateva ipoteze despre ce ar fi putut sa se intample.

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

13 schelete umane au fost gasite in curtea Spitalului Vaslui. "Sunt asezate intr-un anumit fel, sunt urme de sicriu"

13:31, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui, fiind luata in calcul varianta ca in zona ar fi fost un vechi cimitir.

Se vehiculeaza ipoteza unei crime in cazul fragmentelor umane gasite la Uliești

13:20, 06.04.2024 - In cursul zilei de ieri, 05 aprilie a.c., un barbat a descoperit pe margine Autostrazii București-Pitești, pe raza localitații Uliești, un fragment uman, respectiv un membru inferior. Dupa ce a alertat autoritațile, polițiștii, criminaliștii și procurorii sosiți la fața locului au descoperit și restul…

VIOLENȚA LA SATU MARE Șofer baut, scos din mașina prin geam de polițiști

21:26, 28.02.2024 - Miercuri, 28 februarie a.c., in jurul orei 05.30, in timp ce se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Aleea Mureșului din municipiu, The post VIOLENȚA LA SATU MARE Șofer baut, scos din mașina prin geam de polițiști first appeared on Informatia Zilei .

Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina din Mexic. Printre victime se afla și un copil

16:55, 24.02.2024 - Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina in estul Mexicului, o regiune afectata de violente intre bande criminale rivale, au anuntat vineri autoritatile, citate de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?