Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cerc de suspecți în cazul crimei dintre migranți de la Gara de Nord din Timișoara

Publicat:

Polițiștii timișoreni au reușit sa stabileasca un cerc de suspecți in cazul crimei petrecute intre migranți, in zona Garii de Nord din Timișoara. Oamenii legii au audiat zeci de persoane și au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din zona. S-a stabilit un cerc de suspecți. Niciunul nu a fost insa prins momentan.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mașina plina cu migranți, condusa de un moldovean, a fost oprita cu focuri de arme in Romania: Șoferul, capturat de oamenii legii

19:50, 07.04.2024 - Politistii din Romania au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina condusa de un moldovean care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi. Unul dintre migranti a fost dus la spital, iar alți 3 au reusit sa fuga, scrie news.ro .

Migranți prinși cu focuri de arma, in Timișoara. Trei au reușit sa scape, dupa ce au luat-o la fuga pe camp

10:35, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga.

Video Incident cu focuri de arma in Timiș! Politistii au oprit o masina cu migranti. 3 au reusit sa fuga

10:20, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga, conform news.ro.

Noi acuzații de violența in școli. O directoare din Olt, anchetata de Poliție sub acuzația ca a lovit un elev

14:05, 02.04.2024 - Poliția Olt a anunțat marți, 2 aprilie, ca un parinte a sunat la 112 și a reclamat ca fiul sau a fost batut de directoarea școlii din comuna Valea Mare.„In jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de catre un barbat, din comuna Valea Mare, județul Olt, cu…

Detalii cutremuratoare in cazul studentei ucise la Timisoara: omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul crimei

10:25, 23.03.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul cazul tinerei de 21 de ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Timisoara. Polițiștii au stabilit ca studenta de la Medicina gasita moarta a fost omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect este iubitul fetei.

Barbat arestat pentru ca a batut o prostituata pana a bagat-o in coma

17:20, 21.02.2024 - Un barbat a fost arestat pentru ca a batut o prostituata, de 20 de ani, din Iași pana a bagat-o in coma. Femeia a fost transportata la spital in stare grava, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele de supravietuire. Incidentul a avut loc, duminica seara, in cartierul Tatarasi. Secția…

Momentul uciderii lui Sorin Anghel, filmat. Noi detalii halucinante in cazul crimei de la Padina

13:15, 17.02.2024 - Sorin Anghel a fost ucis, in noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, la un hotel de la Padina. Oamenii legii au reușit sa obțina o filmare cu momentul concret al crimei. Cum arata firul evenimentului, de fapt. Cum a fost omorat Sorin Anghel „In cursul noptii de 10 spre 11 februarie 2024, politistii din…

Trei migranți, care intenționau sa ajunga cu taxiul aproape de frontiera cu Serbia, depistați de oamenii legii

14:25, 09.02.2024 - Polițiștii de frontiera de la Jimbolia, in cooperare cu agenți din cadrul Poliției orașului Jimbolia, au depistat intr-un taxi inmatriculat in Romania, care a fost oprit pe drumul național ce duce spre vama, trei migranți care nu și-au putut justifica prezența in zona.


Ce parere ai despre aceasta stire?