Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Centrele balneare construite prin proiectul „Drumul apelor minerale” – o atracție deosebită a județului Covasna

Publicat:

Peste 20.000 de turiști au vizitat in cursul anului trecut cele cinci centre balneare care fac parte din proiectulDrumul apelor minerale, iar anul acesta, numarul vizitatorilor pare sa ramana constant. Finalizat in anul 2014, cu fonduri europene insumand 6 milioane de euro,  proiectulDrumul apelor minerale” cuprinde cele mai bogate localitați in apa minerala […] balneare construite prin proiectulDrumul apelor minerale” – o atracție deosebita a județului Covasna apare prima data in Mesagerul de Covasna .

Citeste articolul mai departe pe mesageruldecovasna.ro…  

Sursa articol: mesageruldecovasna.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatorile pascale in nordul județului Harghita, in urma cu mai mult de o jumatate de secol

16:06, 02.05.2024 - Pregatirile pentru sarbatorile pascale, in familia satului tradițional din nordul județului Harghita, urmau trecerea printr-o serie de obiceiuri care se cereau respectate intocmai și care aveau de-a face cu improspatarea casei, a gospodariei și cu pacea interioara a fiecarui om. Perioada premergatoare…

Ajutor de stat pentru apicultori. 11 aprilie, termenul – limita pentru a aplica

07:50, 29.03.2024 -   Crescatorii de albine pot primi compensație de la stat, pentru pierderile suferite anul trecut, din cauza razboiului din Ucraina. Termenul-limita pentru aplica este 11 aprilie, a transmis Direcția pentru Agricultura a județului Covasna.   In ședința Guvernului din data de 28 februarie 2024 a fost…

UDMR: De acum inainte, 80% din redevența pentru exploatarea apelor minerale terapeutice va ramane in bugetul local

15:01, 20.03.2024 - 80% din redevența pentru exploatarea apelor minerale terapeutice va ramane, acum, la nivelul administrațiilor locale și județene și poate fi direcționata catre dezvoltarea comunitaților locale. Proiectul de lege, elaborat de UDMR, a fost votat, marți, de plenul Camerei Deputaților. Inițiatorul proiectului…

Camera Deputatilor: Redeventele miniere obtinute din exploatarea apelor minerale pot constitui venituri la bugetele locale

14:30, 19.03.2024 - Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care redeventele miniere obtinute din activitati de exploatare a apelor minerale pot constitui venituri la bugetele locale. Proiectul vizeaza atragerea de resurse financiare la nivelul autoritatilor locale, care sa permita statiunilor…

Regulamentul finantarilor nerambursabile alocate din bugetul judetului Constanta pentru activitati de tineret de interes local, lansat in consultare publica (DOCUMENT)

11:31, 19.03.2024 - Consiliul Judetean Constanta a lansat in procedura de transparenta decizionala Proiectul de hotarare nr.59 15.03.2024 privind aprobarea Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului judetului Constanta pentru activitati de tineret de interes local, conform…

Zilele Sfantu Gheorghe: Concert festiv susținut de artiști locali și invitați

07:55, 12.03.2024 - Concertul festiv din acest an, de Ziua Sfantului Gheorghe, ofera publicului un adevarat regal muzical.  Conform tradiției, spectacolul va reuni mai multe ansambluri și interpreți, dovedind inca o data ca ansamblurile muzicale din Sfantu Gheorghe și din regiune sunt capabile de o prestație artistica…

Doua statii pentru pomparea apelor uzate au fost construite in satul Mingir

19:06, 06.03.2024 - Proiectul privind “Constructia retelelor de canalizare" in satul Mingir, raionul Hincesti, a fost aprobat pentru finanțare, noteaza Noi.md. Proiectul a prevazut construcția a doua statii pentru pomparea apelor uzate spre statia de purificare existenta, dar și a 10 km de retele de canalizare. {{734836}}Lucrarile…

Marțișorul din a doua jumatate a secolului XX, in nordul județului Harghita

17:00, 01.03.2024 - In nordul Harghitei, in secolul trecut, marțișorul era inca simplu și se lucra in familie. Din cateva marturii se poate concluziona ca era alcatuit din firul alb-roșu realizat din bumbac sau matase, care se termina in canaci și la care se adauga sau nu o amuleta, lucrata de asemenea manual. Capetele…


Ce parere ai despre aceasta stire?