Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celeritatea proverbială a poliției: A reținut 3 elevi care au încercat să violeze o colegă în holul liceului la PATRU zile de la faptă

Publicat:

Trei elevi ai unui liceu din municipiul Constanta au fost retinuti dupa ce ar fi incercat sa violeze o colega, in varsta de 16 ani, de la Tomis” din Constanța,, fapta petrecuta pe holul institutiei de invatamant, a informat, sambata, Inspectoratul de . Deși fapta s-a petrecut pe 18 octombrie, polițiștilor le-a luat 4 zile sa faca ceva.

Cei trei suspecti, retinuti pentru 24 de ore, au varstele de 15, 16, respectiv 17 ani, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCENE TERIBILE intr-un liceu din Constanța: O eleva a fost cat pe ce sa fie VIOLATA de 3 colegi,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un sofer, posibil drogat, a amenintat un altul cu un cutit, dupa o sicanare in trafic in Mamaia

21:40, 29.04.2024 - Doi șoferi sunt cercetati penal dupa ce luni, pe bulevardul Mamaia, s-au sicanat in trafic, iar unul dintre ei l-a amenintat cu un cutit pe celalalt, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violata ani la rand de propria mama

18:06, 26.04.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost arestata preventiv, vineri, pentru ca și-a violat in repetate randuri fiica de 13 ani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. 

DIICOT a prins un 'pește mare', la Constanța: Traficant de cocaina si alte droguri, retinut

17:55, 23.04.2024 - Un barbat a fost retinut, marti, pentru trafic de droguri de mare risc dupa ce a fost depistat ca detinea si comercializa cocaina si alte substante psihoactive, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

IPJ Constanta: Șicanare-n trafic, urmata de amenintare cu pistol, la Eforie Sud

10:30, 19.04.2024 - Un tanar de 20 de ani a ajuns sa dea cu subsemnatul la politie, dupa ce a sicanat un alt conducator, pe DC 39, si l a amenintat cu un pistol, anunta Inspectoratul de Politie Judetean IPJ Constanta. Dupa ce si a dat seama de gravitatea situatiei, l a ascuns in compartimentul rotii de rezerva. Agentii…

O femeie a gasit pe strada 4.100 lei si i-a predat la politiei. Cine a venit dupa bani

15:40, 16.04.2024 - O femeie in varsta de 62 ani, din Dulcesti, Neamț, a gasit pe jos suma de 4.100 lei si, fara sa ezite, a mers la sediul politiei pentru a o preda, a informat, marti, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau.

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Politistii au salvat viata unui barbat care a incercat sa se sinucida taindu-si gatul

13:00, 01.03.2024 - Politistii sectiei 2 din municipiul Bacau au salvat viata unui barbat care, joi seara, a incercat sa se sinucida taindu-si gatul, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), potrivit Agerpres. "Politistii au fost sesizati de o femeie de 66 de ani din municipiu despre faptul ca fiul sau in…


Ce parere ai despre aceasta stire?