Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai periculoasă legumă. Reîncălzită, poate provoca boli grave, inclusiv cancer

Publicat:

Legumele și fructele, pline de vitamine și nutrienți și benefice pentru organism, pot deveni intocmai dușmanul sanatații, daca nu ținem cont de modul lor de consum. Specialiștii au afirmat ca anumite legume pot deveni toxice și chiar sa provoace boli grave, in anumite circumstanțe.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de intoxicații cu ciuperci otravitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele conumate de romani au suferit mutații

08:05, 21.05.2024 - Din ce in ce mai mulți oameni ajung la spital cu infecții alimentare provocate de ciuperci cumparate de la vanzatorii de pe marginea drumului. La spitalul județean din Targu Jiu au aparut deja primele cazuri."La unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgența Targu Jiu s-au prezentat 2…

Avortul ar putea deveni serviciu medical garantat in Romania. Procedura ar putea fi gratuita in anumite condiții

15:00, 16.05.2024 - Avortul, care acum este legal, dar refuzat de multi medici din spitalele de stat din Romania, ar putea deveni curand un serviciu medical garantat.Deputatii din Comisia pentru Drepturile Omului au votat adoptarea proiectului de lege privind garantarea dreptului la intreruperea de sarcina.

16 alimente foarte bogate in minerale

10:06, 29.04.2024 - Mineralele sunt elemente care se gasesc in pamant și in alimente și care sunt esențiale pentru viața. De exemplu, mineralele sunt necesare pentru funcționarea inimii și a creierului, precum și pentru producerea de hormoni și enzime, transmite publicația Healthline. Mineralele sunt imparțite in doua…

Farmacia din gradina. Rolul legumelor in prevenirea unor boli foarte grave, explicat de un renumit cercetator roman

05:40, 17.04.2024 - Legumele și verdețurile din gradina au efect terapeutic, cu atat mai puternic cu cat ele sunt produse in sistem traditional. O spun specialistii in horticultura care s-au convins, in urma unor studii, ca organismul uman preia din roadele pamantului o gama larga de substante care ne mentin sanatatea

Fructul preferat al romanilor poate provoca o supradoza: Ce recomanda specialiștii

21:26, 10.04.2024 - Savurarea unui pepene roșu este adesea asociata cu venirea lunilor de vara pentru mulți dintre noi, insa pentru cei care sufera de boala renala cronica (BRC), consumul excesiv poate deveni periculos.

Ar fi trecut cu vederea mai multe infracțiuni excepțional de grave, inclusiv impotriva minorilor: Un polițist din Hincești, reținut

14:46, 06.04.2024 - Un polițist din Hancești a fost reținut de oamenii legii, fiind banuit de comiterea abuzului in serviciu. Acesta, fiind informat despre savirșirea unui șir de infracțiuni deosebit de grave și excepțional de grave de catre un grup de persoane asupra mai multor victime, inclusiv minore, nu a intreprins…

Mai pot fi consumați cartofii incolțiți? Specialiștii dezvaluie ce substanțe nocive dezvolta leguma preferata a romanilor

22:55, 05.04.2024 - Toți cartofii conțin toxine naturale numite glicoalcaloizi: solanina și chaconina. Aceste substanțe chimice sunt prezente in cantitați mici și nu reprezinta un pericol major. Cu toate acestea, cand cartofii incep sa incolțeasca, nivelul de glicoalcaloizi crește

Postul Paștelui a scumpit legumele in piețele din Targu Mureș.

14:06, 21.03.2024 - Ca in fiecare an, in perioada primaverii prețul la verdețuri și legume e mai mare ca de obicei in piețe. Daca un kg de ardei costa 18 lei iar varza intre 6 și 9 lei, mai accesibile sunt cartofii – 4 lei, ceapa verde și ridichile, pana in 3 lei legatura. Inclusiv in supermarketuri, legumele […] Articolul…


Ce parere ai despre aceasta stire?