Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai cunoscută artistă din mediul online a venit la „Prietenii de la 11” cu povești matinale și piesă nouă: "De la cinci ani cânt"

Publicat:

Cea mai cunoscuta artista din mediul online a venit la „Prietenii de la 11” cu povești matinale și pesa noua: "De la cinci ani cant", a spus Bibi, caci muzica este pasiunea sa cea mai mare. Și o credem pe cuvant!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Noua piesa a Erikai Isac a creat o adevarata controversa in mediul online. Despre ce canta ea in melodie și cum arata clipul

15:25, 29.04.2024 - Dupa ce a cunoscut un succes remarcabil cu hiturile "Macarena" și "Femei in Parlament", Erika Isac aduce o noua piesa care face valuri in topurile muzicale. Despre ce canta ea acum, in piesa Industry Plant.

Iluzia optica din cada cu rațuște. Unde este ascuns sapunul? Trebuie sa il gasești in 10 secunde

22:00, 16.04.2024 - O provocare simpatica face acum furori in mediul online. Zi de zi, internauți din toate colțurile lumii incearca sa deslușeasca iluzia optica din cada cu rațuște. Privește cu atenție desenul, reușești sa vezi unde este ascuns sapunul? Provocarea ce le da batai de cap internauților In ultimii ani, mediul…

Cine o ajuta pe Alexia Eram sa aiba o cariera de succes in mediul online. „Sa fie alaturi de mine 24 din 24”

14:50, 23.03.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, are o cariera de succes in mediul online, unde a adunat un numar impresionant de fani. Fiica Andreei Esca este implicata in tot felul de proiecte, astfel ca a fost nevoita sa-și angajeze o echipa pentru a prelua din responsabilitați, dar și pentru ca aparițiile sale…

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!

Pacala nu mai da cu ghiocul, trage țepe online!

09:31, 12.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Asta este concluzia legata de cazurile de inșelaciune din județul nostru, care inregistreaza o creștere. Nu mai departe de zilele trecute, un reșițean a ramas fara aproape 300 de mii de lei dupa o astfel de pacaleala! Cu toate campaniile de prevenire și cazurile de pacaliți prezentați…

Instrumentul care face curațenie pe internet. Cat costa sa ștergi toate informațiile personale din mediul online

11:30, 08.02.2024 - Mozilla vine cu un nou serviciu care promite sa elimine automat toate datele personale din mediul online. Monitor Plus este varianta extinsa a serviciului Mozilla Monitor, care anunța in mod gratuit daca mailul a facut parte dintr-o incalcare a securitații.


Ce parere ai despre aceasta stire?