Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă după moarte! Mărturia a şase persoane care au revenit la viaţă

Publicat:

Exista, desigur, o mulțime de teorii populare despre viata de dupa moarte, dar cat de adevarate sunt? Singura idee pe care o avem sunt relatarile de la oameni care au fost morți medical, apoi au fost resuscitați. 

1. Ca și cum ai citi o carte

In urma cu cinci ani, monitorormonkey a suferit o intervenție chirurgicala majora in timpul careia a avut o hemoragie, ceea ce l-a determinat sa fie mort pentru cateva minute. Acesta sustine ca viata de dupa moarte seamana mai mult cu o carte, vizualizand frangemente din ea. 

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluire dureroasa din viata lui Kate Middleton. Printesa „trece prin Iad” in aceasta perioada, ce i se intampla

16:35, 07.05.2024 - Detalii surprinzatoare ies la iveala despre Kate Middleton. Una dintre cele mai apropiate prietene de-ale sale a facut dezvaluiri despre cum se simte prințesa in acest moment. Femeia spune ca „trece prin Iad” in aceasta perioada și nu este deloc bine. Adevarul despre Kate Middleton Daca in anii anteriori…

Cu 2 MAI putini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! Fie ca vocea noastra sa fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

16:41, 27.04.2024 - Intalnirea este organizata pe 2 mai 2024, de la ora 17.00, pe strada Ion Creanga, din Vama Veche. "Nu uitam si nu vom uita niciodata pe cei doi tineri, Sebi si Roberta, care si au pierdut viata intr un mod atat de tragic si nedrept. Fie ca vocea noastra sa fie ecoul luptei lor pentru dreptateldquo;,…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Loredana Groza, gest emoționant pentru o tanara nevazatoare: „Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc sa o vada”

12:46, 26.03.2024 - Loredana Groza și-a dorit din tot sufletul sa o intalneasca pe Petra, o tanara nevazatoare care a impresionat cu povestea ei de viața. Intalnirea a fost una emoționanta, iar artista a primit o lecție de viața pe care nu o va uita niciodata.Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania,…

Dedicatii sau ganduri pretuitoare si pentru vecie (I)

17:45, 23.02.2024 - In luna decembrie 2023, la Editura „CAIETE SILVANE” i-a aparut profesorului OCTAVIAN GUȚU volumul intitulat „GANDURI PREȚUITOARE ȘI PENTRU VECIE”. El a fost precedat de volumele „GANDURI NEBOTEZATE” și „GANDURI BOTEZATE ȘI CANTECELE VARSTELOR”. Fragmente din ele le-am publicat in ziarul nostru. Incepand…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.


Ce parere ai despre aceasta stire?