Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă dacă bei ceai de floarea pasiunii seara. Ce beneficii și contraindicații are pentru organismul uman

Publicat:

Exista multe ceaiuri care aduc beneficii organismului uman și pe care medicii ni le recomanda. Știai ce se intampla daca bei ceai de floarea pasiunii seara? Ce efect puternic are asupra organsiimului uman. Ce beneficii și contraindicații are.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie majora pentru romanii care lucreaza intr-un mediu periculos pentru sanatate. Ce se intampla cu pensia lor

18:30, 29.04.2024 - Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a facut o precizare importanta pentru romanii care iau pensie in functie si de conditiile speciale si deosebite de munca. Ea a spus ca un astfel de punct in Legea Pensiilor va fi mentinut pana in 2035. Beneficii la pensii Ministra Muncii a mai precizat ca cei…

Cinci beneficii uimitoare ale supei pe care americanii o numesc „bulion de oase”. Ce se intampla daca o consumam zilnic

14:35, 26.04.2024 - Nu e un secret ca supa preparata din oase ne face sa ne simțim mai bine atunci cand suntem bolnavi. Acest preparat simplu e indicat insa nu doar atunci cand ne simțim rau. Dieteticienii o recomanda ca parte a meniului obișnuit, datorita multiplelor sale beneficii asupra organismului.

Orașul din Romania care a devenit celebru peste noapte. Ce se intampla, totul a plecat de la bani

15:45, 25.03.2024 - Majorarea taxelor și a impozitelor locale a fost și este unul din principalele motive de disensiuni intre populație și autoritațile locale. Dar, in cazul unui oraș din Romania, lucrurile au luat un alt traseu, dupa ce localnicii au decis sa-și faca dreptate.

Se schimba regulile WTA dupa cazul Simona Halep: Ce se va intampla cu jucatoarele gasite nevinovate de dopaj

22:35, 20.03.2024 - Se schimba regulile WTA dupa cazul Simona Halep: Ce se va intampla cu jucatoarele gasite nevinovate de dopajWTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente…

Angajații lui Kate Middleton „nu știau” ca prințesa urma sa se opereze: „Doar cațiva oameni știu ce se intampla cu adevarat”

21:35, 15.03.2024 - Se pare ca nici macar angajații de top ai prințesei de Wales nu au habar in ce consta procesul ei de recuperare de dupa intervenția chirurgicala abdominala suferita la jumatatea lunii ianuarie. Ba mai mult, personalul a marturisit ca nu a vazut-o pe Kate Middleton, relateaza NY Post.

Frații Tate vor fi eliberați, dupa ce in aceasta dimineața au fost reținuți. Ce se intampla cu extradarea celor doi in Marea Britanie

17:40, 12.03.2024 - Curtea de Apel din Romania aproba cererea Marii Britanii de extradare a lui Andrew Tate, dar amana extradarea pana la incheierea procesului din Romania. In acest fel, Andrew și Tristan Tate urmeaza sa fie eliberați din detenție, dupa ce, in aceasta dimineața, aceștia au fost reținuți.

Ce se intampla daca dormi cu televizorul aprins. La ce riscuri te poți expune

19:15, 06.03.2024 - Somnul este un factor important pentru vitalitatea intregului organism. Dormitul cu televizorul aprins poate sa impacteze calitatea acestuia și te veu trezi extrem de obosit. Care sunt riscurile la care te expui daca ai obiceiul de a adormi in timp ce privești serialul preferat.

Ciclism pentru sanatate: beneficii și contraindicații

12:16, 16.02.2024 - Bicicleta este una dintre cele mai populare activitați care nu este doar placuta, ci și favorizeaza sanatatea. Acest tip de activitate fizica este bun pentru multe aspecte ale corpului, dar are și contraindicații pe care este important sa le luați in considerare


Ce parere ai despre aceasta stire?