Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Marius Moise și Oana Monea în jacuzzi. Concurentul a spus adevărul despre atingerile intime: ”Dacă îți ia cineva mâna...”

Publicat:

s-a apropiat din ce in ce mai mult de ispita la , iar dupa ce a ales sa puna punct relației cu , acesta a trecut la gesturi tandre. Cele care au devenit subiect de discuție au fost atingerile intime din jacuzzi, iar l-a acuzat ca a facut acest lucru fara voia ei. Ei bine, concurentul a spus adevarul despre ce s-a intamplat, de fapt, in acel moment.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Cirlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arata acum, dupa o lunga absența din mediul online

14:50, 11.04.2024 - La 6 luni de cand Bogdan Cirlan și Claudia Florescu anunțau ca s-au desparțit, barbatul s-a transformat. Concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 7 nu mai arata așa cum și-l aminteau fanii.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Earl Spencer, fratele printesei Diana, despre Kate, actuala prințesa de Wales: "Ce s-a intamplat cu adevarul"

22:15, 16.03.2024 - Fratele prințesei Diana, Earl Spencer, a facut o serie de dezvaluiri cu privire la modul in care el si sora lui erau tratați acasa. Acesta a subliniat ca atentia mediatica acordata Dianei a fost "mai periculoasa" decat a actualei prințese de Wales, Kate M

Ce s-a intamplat in culisele Te Cunosc de Undeva și nu s-a vazut la TV! Prin ce peripeții a trecut concurentul Dima Trofim la filmari / VIDEO

22:45, 14.03.2024 - Detalii neștiute din culisele show-ului Te Cunosc de Undeva. Ce se se intampla in spatele camerelor de filmat și nu se vede la TV. Prin ce peripeții a trecut prezentatorul Star Matinal, Dima Trofim, la filmari.

Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurca, adevarul despre viața ei amoroasa. Cum a raspuns intrebata daca are un nou iubit

14:55, 09.03.2024 - Cum a raspuns Bianca Giurca de la Insula Iubirii sezonul 7 intrebata daca are o noua relație. Tanara a fost recent surprinsa in compania unul alt barbat alaturi de care parea extrem de fericita.

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

Ce semnifica ziua de Valentine’s Day. Ce s-a intamplat, de fapt, pe 14 februarie

05:50, 13.02.2024 - Ce semnifica ziua de Valentine’s Day. Ce s-a intamplat, de fapt, pe 14 februarie. Știm ca ziua de 14 februarie este Ziua Indragostiților. Cum a aparut insa aceasta sarbatoare? Adevarul este ca romanii o serbeaza de ceva timp, insa in alte state era celebra cu decenii in urma. In Romania, Valentine’s…


Ce parere ai despre aceasta stire?