Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce nu poate accepta Andra Gogan niciodată într-o relație! Vloggerița, despre băieții cu care s-a iubit

Publicat:

vorbește pentru prima data despre iubire, despre relații, dar și despre ce nu ar putea niciodata sa accepte la partenerul ei de cuplu. Vedeta tinerei generații are reguli stricte de care ține cont de fiecare data cand in viața sa apare cineva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandra Stan, dezvaluire despre motivul pentru care multi barbati au vrut o relatie cu ea. Nu s-a ferit sa recunoasca: „Am oprit orice interactiune”

00:10, 24.04.2024 - Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țara. Deși se bucura de un succes formidabil și este apreciata de mulți oameni, nu a avut noroc la barbați. Vedeta a recunoscut motivul pentru care mulți și-au dorit o relația cu ea, dar lucrurile tot nu au mers. Alexandra Stan, dezvaluiri…

Xtra Night Show. Cristina Cioran nu mai vrea sa iși faca relație! Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul cu Alex Dobrescu / VIDEO

23:20, 17.04.2024 - Cristina Cioran nu vrea sa iși faca o relație, dupa povestea pe care a trait-o alaturi de Alex Dobrescu, tatal fetiței sale. Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul pe care l-a avut cu fostul ei partener. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei sa iși gaseasca pe altcineva: „O alta victima careia sa-i aplice același scenariu”

16:55, 09.03.2024 - Oana Roman a fost invitata la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei, dar și ce sfat de neuitat i-a dat mama ei. Vedeta susține ca și-a dorit din tot sufletul ca tatal fiicei sale sa iși gaseasca pe altcineva.Dupa o casnicie de 10 ani, Oana Roman…

Cuplul momentului in showbizul romanesc! Vedeta este intr-o noua relație, la 10 ani de la divorț

13:10, 29.02.2024 - A divorțat in anul 2013, dupa un deceniu jumatate de mariaj, in urma caruia s-a bucurat și de doi copii. Nimeni nu a crezut ca, mereu afișandu-se burlac, va mai regasi iubirea. Astazi insa, artistul o traiește intens. A recunoscut chiar el asta. Cand va fi totul dat pe fața, de fapt. Artistul care retraiește…

Ce nu ar accepta niciodata Nicoleta Nuca intr-o relație. Așteptarile pe care le are de la iubit: ”Secrete și...”

17:35, 25.02.2024 - Nicoleta Nuca și Alex Ursache se iubesc de peste 6 ani și au planuri mari de viitor. Artista a marturisit ca are mai multe așteptari de la partenerui ei de viața, existand cateva aspecte peste care nu ar trece niciodata.


Ce parere ai despre aceasta stire?