Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce efecte au băuturile energizante asupra organismului

Publicat:

Bauturile energizante sint foarte populare, mai ales printre tineri, fiind considerate un scut in fata oboselii si extenuarii, iar producatorii sustin ca prezinta foarte multe efecte benefice. Cu toate acestea, specialistii spun ca, mai ales daca sint amestecate cu alcool si daca se face abuz, ele dauneaza organismului, fiind un adevarat pericol pentru sanatate, scrie ziare.com.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Bauturile energizante ne imbolnavesc. Iata cum!

09:40, 27.03.2024 - Deși bauturile energizante pot oferi un impuls temporar de energie și performanța, este important sa fim conștienți de pericolele asociate consumului lor excesiv sau pe termen lung. Inlocuirea lor cu alternative mai sanatoase, cum ar fi apa, ceai verde, odihna și exerciții fizice regulate, poate contribui…

Ce conțin bauturile energizante din comerț, de fapt. Detaliul de pe eticheta pe care nu l-a citit nimeni

18:36, 22.03.2024 - Deși foarte populare, bauturile energizante vin la pachet cu unele nereguli din cauza ingredientelor pe care le prezinta in compoziție. Mulți romani nu acorda atenție etichetei produsului din aceasta categorie. Ce spun specialiștii de la Protecția Consumatorului InfoCons. Ce conțin bauturile energizante.…

EFECTE ȘI RISCURI Pericolele bauturilor energizante

11:50, 12.03.2024 - Bauturile energizante, promovate pentru a crește nivelul de energie, conțin cantitați semnificative de cofeina și zahar, avand potențialul de a afecta negativ sanatatea consumatorilor The post EFECTE ȘI RISCURI Pericolele bauturilor energizante first appeared on Informatia Zilei .

De ce e bine sa bei ceai de crețișoara. Ce efecte are asupra organismului uman

15:40, 10.02.2024 - Interesul pentru plantele medicinale și proprietațile lor benefice asupra organismului uman este in continua creștere. Unul dintre cele care capata tot mai multa atenție este crețișoara, o planta cu multiple proprietați terapeutice.


Ce parere ai despre aceasta stire?