Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce au făcut aproape jumătate din țările lumii pentru a recupera pierderile din educație din perioada pandemiei – studiu

Publicat:

40% dintre țarile globului au prioritizat anumite materii in pandemie, arata un studiu realizat de cele mai importante organizații mondiale in domeniul educației, citat de Școala 9. In același timp, aproape jumatate nu au schimbat cu nimic rutina educaționala. Una din trei țari in care școlile au fost sau sunt inchise nu implementeaza niciun fel de program de educație remediala. Este una dintre concluziile studiului asupra raspunsului la pandemia de COVID-19 in domeniul educației, realizat de organizațiile UNESCO, UNICEF, și OECD, analizat de Școala 9. Doar o treime dintre țari au inceput…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, intr-o situație fara cale de ieșire intr-un razboi „care merge tot mai prost”. Analiza Washington Post

14:40, 07.04.2024 - Ziarul american Washington Post a publicat sambata, 6 aprilie, o ampla analiza privind evoluțiile in razboiul din Ucraina și optiunile presedintelui Volodimir Zelenski cu privire la ce sa faca in continuare. Luptele se afla acum intr-un impas, iar situația se va inrautați pe masura ce Rusia isi intensifica…

Optiunile pe care le are Zelenski arata si mai rau: nicio cale de iesire dintr-un razboi care merge tot mai prost. Analiza Washington POST - VIDEO

14:20, 07.04.2024 - Zelenski a declarat ca Ucraina nu va accepta nimic mai putin decat recuperarea intregului sau teritoriu, inclusiv a teritoriilor pe care Rusia le controleaza din 2014. Dar, avand in vedere ca liniile de lupta s-au schimbat putin in ultimul an, recucerirea militara a zonelor din estul si sudul Ucrainei…

#StareaEducației: (INTERVIU) Iunia Ștefan, educator muzeal: “Legatura dintre muzeu și școala este una extrem de importanta, intrucat accesul direct la descoperirea, la cunoașterea patrimoniului cultural completeaza aria de cunoștințe a elevilor.”

09:50, 05.04.2024 - Vizitarea muzeelor și explorarea acestora trebuie sa fie o constanta in viața cotidiana a copiilor și a familiilor, in general. Patrimoniul cultural ofera universuri de cunoaștere diferite, iar una dintre funcțiile majore ale muzeului este cea educativa și totodata de promovare a valorilor dintr-un…

Romania este una dintre tarile din regiune cu cele mai bune dotari in domeniul protectiei civile, afirma Raed Arafat

21:50, 30.03.2024 - Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat din MAI Raed Arafat, afirma ca in ceea ce priveste nivelul de dotare cu echipamentele necesare interventiilor in domeniul protectiei civile Romania este una dintre tarile fruntase la nivelul regiunii in care se afla, fiind posibil…

Paradox pe piața muncii: mai mulți pensionari angajați decat tineri! Cifre alarmante

07:25, 21.03.2024 - Cele mai noi date de la Institutul Național de Statistica arata ca, la finalul anului trecut, rata somajului in randul tinerilor era uriașa, de 21,1%. La finalul anului trecut, peste 440 mii romani nu aveau un loc de munca.Rata șomajului este mai mare in județele din sudul țarii, unde o treime din populație…

Discrepanța salariala stat-privat, la cel mai mic nivel

08:40, 13.03.2024 - Discrepanța dintre salariile din sectorul bugetar și cel privat a scazut anul trecut la doar 7,1%, marcand cel mai redus nivel pentru perioada 2016-prezent, conform Institutului de Statistica. Aceasta tendința vine in contextul in care Guvernul, deși sub presiunea sindicatelor, a gestionat cu prudența…

Statistica alarmanta privind consumul de droguri in Romania: cel puțin un milion de persoane s-au drogat macar o data

07:35, 01.03.2024 - De la an la an, numarul persoanelor care consuma stupefiante a crescut. Potrivit statisticilor, la nivelul anului 2022 existau peste un milion de oameni care au consumat cel puțin o data droguri. Semnal de alarma tras de un cunoscut expert antidrog. ”Este un trend mondial si european si Romania se incadreaza…

Elevii din București intra in vacanța vineri, dupa ore. Cand se intorc copiii din nou in banci și ce alte vacanțe mai sunt cuprinse in programa școlara

10:05, 15.02.2024 - Vorbim despre o vacanta de o saptamana care se poate lua la decizia inspectoratelor scolare judetene/al municipiului Bucuresti in perioada 12 februarie - 3 martie.Urmatoarele vacante sunt programate astfel:- de sambata, 27 aprilie, pana marti, 7 mai;- de sambata, 22 iunie, pana duminica, 8 septembrie.Programul…


Ce parere ai despre aceasta stire?