Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a făcut Selly când a auzit că Dorian Popa își schimbă numele. Reacția fantastică a vloggerului

Publicat:

Pentru ca a implinit patru ani de activitate in mediul online, a spus ”Da” provocarii venite din partea unui fan de-al sau. Astfel ca acesta a decis sa iși schimbe numele din buletin, iar vloggerul Selly a reacționat imediat. Ce a facut Selly cand a auzit ca iși schimba numele Dorian […] The post Ce a facut Selly cand a auzit ca iși schimba numele. Reacția fantastica a vloggerului appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia Iosif a fost ceruta in casatorie de un fan. Ce reacție a avut fosta iubita a lui Dorian Popa: „Arat a femeie care vrea sa se marite?”

16:00, 29.04.2024 - Claudia Iosif a fost asaltata cu mesaje de fani dupa desparțirea de Dorian Popa. In prezent, fosta partenera a cantarețului e singura, deși a fost ceruta in casatorie pe rețelele de socializare. Dupa 11 ani de relație, Claudia Iosif, cunoscuta drept Babs, și Dorian Popa s-au desparțit. Deși mulți se…

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

Noul film al vloggerului Selly, Buzz House, sold-out la avanpremiera. Cat a costat producția primei comedii horror din Romania

17:20, 24.04.2024 - In prima zi de avanpremiera, Buzz House The Movie a umplut salile de cinema. Proiecțiile au fost sold-out, la toate cinematografele din țara. Astfel 23 aprilie devine Buzz Day, dupa spusele reprezentanților industriei. Filmul este prima comedie horror din Romania.

Selly a ramas fara permisul de conducere. Cine merge acum cu bolidul de lux al vloggerului: „Ce sa facem? Asta e viața!”

14:10, 12.04.2024 - Selly și-a anunțat fanii de pe TikTok ca a ramas fara permisul de conducere. Speculațiile și zvonurile in ceea ce privește acest subiect nu au intarziat sa iși faca apariția. Iata cine conduce bolidul de lux al vloggerului pentru o perioada scurta.

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.

Puterea banilor » Saudiții schimba regulile snookerului + Reacția lui Ronnie O'Sullivan: „Sunt o forța economica! Pot sa faca ce vor!”

18:55, 29.02.2024 - Arabia Saudita va gazdui un nou eveniment sportiv in aceasta primavara, turneul de snooker de la Riyadh, care va avea loc intre 4 și 6 martie. La turneu vor participa 10 jucatori profesioniști, printre care Ronnie O'Sullivan (48 de ani, locul 1 mondial), Judd Trump (34 de ani, locul 2 mondial), Mark…

Fotografie rara cu ”soacra” lui Selly. Cum arata mama Smarandei Știrbu, iubita vloggerului

14:55, 27.02.2024 - Smaranda Știrbu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie rara in care apare alaturi de mama ei. Mulți au remarcat imediat de la cine a moștenit frumusețea iubita lui Selly. Iata cum arata viitoarea soacra a vloggerului!

Cum se va schimba metodologia de admitere a elevilor in invațamintul liceal

15:51, 13.02.2024 - Metodologia de admitere a elevilor in invațamintul liceal stabilește mai multe categorii de elevi care pot fi inmatriculați in clasa a zecea in afara concursului sau cu o medie mai mica de nota șase. Printre aceștia se numara absolvenții clasei a IX-a, deținatori ai diplomelor de gradul I, II si III…


Ce parere ai despre aceasta stire?