Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul Rubiales: Audierea lui Jenni Hermoso, care era programată la 28 noiembrie, a fost amânată pentru 2 ianuarie

Publicat:

Audierea jucatoarei in cazul sarutului fortat pe care l-a primit de la fostul presedinte al de a fost amanata pentru 2 ianuarie, a anuntat vineri tribunalul, potrivit AFP, potrivit news.ro.

Magistratul insarcinat cu acest caz "a mutat audierea jucatoarei (nationalei feminine spaniole) , programata initial pentru marti, 28 noiembrie, la 2 ianuarie la ora 10:00 (09:00 GMT)", a precizat instanta intr-un comunicat.

Schimbarea vine ca urmare a unei probleme de programare ridicate de avocatul lui Rubiales.

Rubiales…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancuța Popoviciu va judeca in continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amanata de CSM

16:35, 17.04.2024 - Ancuța Popoviciu scapa momentan de suspendare! Magistratul care a intrebat daca la proces se afla și Sebi Olariu, unul dintre tinerii omorați de Vlad Pascu, va judeca și ultimul termen al acestui proces. Ancuța Popoviciu a fost propusa pentru suspendare de Inspecția Judiciara, in urma cu o zi.

Ministerul roman de Externe a convocat celula de criza pentru situația din Orientul Mijlociu. Premierul Ciolacu avea programata o vizita in țari arabe

10:00, 15.04.2024 - La Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei este convocata, in ziua de 15 aprilie 2024, o celula de criza pentru a analiza situația din Orientul Mijlociu. Cu 24 de ore mai inainte, o serie de oficiali romani (Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca) au anunțat ca Romania este de partea Israelului,…

De ce a trebuit sa fie amanata o repetiție a ceremoniei de deschidere Paris 2024 pe Sena

14:55, 04.04.2024 - Programata pentru 8 aprilie, proba convoiului de ambarcațiuni care vor intampina delegațiile la ceremonia de deschidere din 26 iulie a fost amanata pentru 27 mai. Decizia a fost luata deoarece inalțimea Senei și afluenții sai aflați in alerta de inundații, a facut dificila organizarea paradei.

Șeful de federație care a sarutat o fotbalista, arestat pe aeroportul din Madrid - Este acuzat de corupție

16:20, 03.04.2024 - Luis Rubiales, care a demisionat din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa ce a sarutat-o pe fotbalista Jenni Hermoso, este anchetat pentru presupuse fapte de corupție și a fost arestat de politia spaniola, miercuri dimineața, imediat ce a aterizat la Madrid.

Aderarea Bulgariei la euro ar putea fi amanata, anunța ministrul de Finante

09:35, 19.03.2024 - Ministrul Finantelor din Bulgaria, Assen Vassilev, spune ca procesul de aderare la zona euro a tarii vecine continua, dar data exacta a aderarii ar putea fi amanata cu cateva luni, in conditiile in care autoritatile de la Sofia incearca sa indeplineasca criteriile de aderare in 2025, transmite Bloomberg,…


Ce parere ai despre aceasta stire?