Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CÂT mai VALOREAZĂ o viață? Un bărbat din Bihor și-a UCIS un amic pentru 60 de lei

Publicat:

Un barbat și-a injunghiat mortal prietenul, in Bihor, dupa ce s-au certat din cauza unei datorii de 60 de lei. Criminalul a sunat apoi la Poliție.

de pe langa , o crima s-a produs in noaptea de marți spre miercuri. C.P.B. era agresat verbal de un alt barbat, din cauza unei datorii de 60 de lei pe care o avea fața de acesta. Enervat, a luat un cuțit și a injunghiat victima de 3 ori, provocandu-i hemoragii interne și apoi decesul, scrie Mediafax.

Dupa crima, autorul a anuntat politia. Parchetul de pe langa l-a reținut pe barbat,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Criminalul din Berceni, condamnat la 26 ani de inchisoare! Marcel Serbuc, acuzat ca a ucis o fata de 12 ani si i-a ascuns cadavrul in lada

20:15, 03.04.2024 - Judecatorii au luat act ca mama fetitei ucise, Simona Monica Iftimovici, nu a dorit sa se constituie parte civila in dosar.Pe de alta parte, magistratii au decis ca Marcel Serbuc sa plateasca daune tatalui biologic al fetitei in cuantum de 80.000 euro, iar fratelui vitreg suma de 15.000 euro.Decizia…

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Crima infioratoare in București: Procurorii explica cum a fost ucisa administratoarea din București

11:26, 29.03.2024 - Crima șocanta in București. O administratoare de bloc a fost ucisa de un barbat cu un cuțit! Iata ce detalii dau procurorii: Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele:La data de 29.03.2024,…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

VIDEO. Un barbat a incendiat o mașina de poliție fiindca dorea sa intre la inchisoare: „Aveam prea multe datorii”

07:01, 12.02.2024 - Un ceh a incendiat o mașina de poliție fiindca dorea sa intre la inchisoare: „Aveam prea multe datorii”. Vladimir S., 41 de ani, nu a scapat de creditori, deoarece a fost condamnat la o pedeapsa de doi ani cu suspendare, ba va trebui sa plateasca și pagubele facute autospecialei de poliție, circa 8.000…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?