Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen de la Sălciua, pusă la zid de Bianca Drăgușanu, după ce s-a fotografiat cu Alexandra Bodi. Ce a putut să-i spună blonda: ”Cârtița e disperată” / VIDEO

Publicat:

Incepe inca un ”razboi” in showbiz, de data aceasta intre Bianca Dragușanu și celebra Carmen de la Salciua. Fosta prezentatoare TV a pus-o la zid pe cantareața, asta pentru ca s-a fotografiat cu , alias ”-ului”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru ce renunța Carmen de la Salciua la vacanțele exclusiviste! Cantareața a luat o decizie radicala: ”Vreau sa retraiesc acest sentiment”

10:00, 30.04.2024 - Daca multe vedete prefera vacanțe exclusiviste, pe lux și opulența, nu asta putem spune și despre Carmen de la Salciua. Vedeta marturisește ca nu-i mai plac aceste tipuri de vacanțe, ci prefera mai de graba ceva pentru sufletul ei. Vedeta ne spune, in Saptamana Mare, unde vrea sa mearga peste doar cateva…

Unde au mers Bianca Dragușanu și Gabi Badalau prima data, dupa ce s-au intors din vacanța din Dubai. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

22:45, 10.04.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat, in urma cu cateva zile, intr-o vacanța de vis, prima in formula completa. Dupa ce s-au distrat pe cinste in Dubai, cei doi s-au intors in Romania. Unde au mers prima data cei doi, dupa ce au revenit in țara.

Se prabușește IT-ul clujean? Concedieri in masa la doi dintre marii jucatori, NTT DATA și Cognizant: "Ce bulls**t au putut sa ne vanda!"

18:01, 11.03.2024 - NTT Data Romania, fosta EBS Romania, inființata la Cluj de Daniel Metz și vanduta in 2013 japonezilor, ar urma sa renunțe la mai mulți angajați, iar procesul pare sa fie unul similar și la Cognizant, fosta Softvision, fondata la Cluj de Laurențiu Russo și vanduta ulterior americanilor.

Gigi Becali n-a mai SUPORTAT. Ce a putut sa spuna dupa ce FCSB a fost calcata in picioare de Rapid?

23:20, 09.03.2024 - “O seara rusinosa. Ei au fost o echipa de fotbal, noi n-am fost. (....) Nu mai spus Tarnovanu, ca ma gandesc daca mai intra el in poarta. N-am avut niciun jucator pe teren. Nimic n-am avut. Coman a inceput ca pe vremuri, dribling, dribling... S-a intamplat ca noi paream prea cu nasul pe sus, prea puternici.…

Moscova, atac la Mircea Geoana. Ce au putut sa spuna despre adjunctul secretarului general al NATO!

08:55, 29.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a acuzat, miercuri, NATO ca transforma Republica Moldova intr-o „a doua Ucraina”. Rusia a venit cu un amplu comentariu referitor la Chisinau, in care, folosind cuvinte dure sau ironice, a reluat vechi acuze, demonizand conducerea prooccidentala…

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.


Ce parere ai despre aceasta stire?