Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este și cum se prepară cea mai populară prăjitură din Bulgaria

Publicat:

Cea mai populara prajitura din Bulgaria este una la care nu v-ați fi gandit! Rețeta este extrem de simpla și seamana destul de mult cu un desert pe care il gasim in toata lumea. Daca nu ați apucat pana acum sa vizitați țara vecinilor noștri bulgari, trebuie neaparat sa o treceți pe lista. Daca nu pentru a admira obiectivele turistice, faceți acest lucru macar pentru bucataria bulgareasca. Cea mai populara prajitura a lor o sa va cucereasca de la prima gustare, scrie kfetele.ro.   Marudnik, cea mai populara prajitura din bulgareasca este foarte asemanatoare cu orice alta bucatarie…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce faci cu albușurile care iți raman de la preparatele de sarbatori? / Rețeta simpla cu fructe, potrivita in orice sezon

15:10, 03.05.2024 - De obicei la sarbatori, dar nu numai, raman albușuri de la diverse rețete, cum ar fi maioneza sau cozonacii. In loc sa le arunci, le poți transforma rapid intr-o prajitura cu fructe, care ii va incanta pe toți. Ai nevoie de vreo 6 albușuri. Daca nu ți-au ramas atatea de data asta, poți sa le pastrezi…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

12:36, 29.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. E reteta ideala pentru cand esti pe fuga

09:40, 03.03.2024 - Daca nu aveți un cuptor disponibil pentru a face un desert, trebuie sa știți ca exista și alte prajituri care se pot prepara fara coacere. Iata cum se face prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. Se face rapid și simplu! Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor Prajiturile sunt adorate de toata…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…


Ce parere ai despre aceasta stire?