Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care e cea mai mare durere pe care o poate suporta corpul uman

Publicat:

Durerea e ceva de care ne temem (aproape) toți și e instinctuala. E modul in care invațam sa nu atingem obiecte fierbinți, sa evitam insectele care ințeapa și, in linii mari, sa ne traim viețile incercand sa evitam orice suferința fizica. Evident, durerea e relativa. O mica ințepatura de ac nu are același impact precum o ințepatura de albina, o ințepatura de albina nu se compara cu un pumn in stomac, iar niciuna dintre acestea nu s-ar putea, vreodata, compara cu durerile nașterii. De asemenea, sunt zone care sunt mai sensibile decat altele și oameni care rezista mai bine la durere decat alții.…

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ești un geniu daca gasești pasarea ascunsa in imagine in doar 7 secunde. Puțini oameni au reușit

16:21, 24.04.2024 - Mare atenție la testLa o prima vedere, sarcina poate parea simpla, dar pe masura ce timpul trece, dificultatea crește. Iluzia optica include o bufnița abil camuflata printre nuanțele variate și formele neregulate ale pietrelor. Pentru mulți, aceasta provocare se transforma rapid dintr-un joc amuzant…

Cum sa economisești bani fara stres in timpul concediilor

02:50, 17.04.2024 - Perioada concediilor se apropie cu pași repezi, de aceea, este bine sa te pregatești din timp atat cu un buget potrivit destinației și stilului tau de a calatori, cat și cu un plan detaliat. Totuși, cum ar fi daca, dupa un concediu binemeritat, te-ai intoarce și cu cațiva bani in buzunar? Sa faci economii…

Un nou studiu arata ca pe terenurile din apropierea fermelor ecologice crește consumul de pesticide

12:50, 25.03.2024 - Agricultura organica este vazuta ca o modalitate sustenabila de producere a hranei. Insa un nou studiu, publicat in revista Science, arata ca pe terenurile neecologice din apropierea fermelor organice crește consumul de pesticide, ceea ce duce la dispariția unor beneficii pentru mediu, transmite Phys.org.…

Ninge ca in povești in Romania: strat de zapada și polei. Pot fi amendați șoferii care circula, in martie, fara anvelope de iarna? 

14:51, 22.03.2024 - In zonele montane, sunt zone unde chiar s-a depus un strat de zapada de 1-3 cm pe carosabil, iar drumarii impraștie material antiderapant.Pana in anul 2011, șoferii erau obligați sa circule cu anvelope de iarna din luna noiembrie pana la final de martie.Dar legea a fost schimbata iar șoferii nu trebuie…

Invenția care sfideaza legile naturii: Plasturele care va rosti, prin difuzor, cuvintele oamenilor muți!

00:35, 19.03.2024 - Aproape o treime dintre oameni sufera de cel putin o tulburare a vocii in timpul vietii, potrivit unui nou studiu. Insa, cu ajutorul unui mic plasture adeziv, acestia ar putea intr-o zi sa vorbeasca din nou, folosind inteligenta artificiala (AI) care citeste miscarile muschilor gatului pentru a le transforma…

E lege! Romanii isi pot inmatricula si radia masinile online! 

11:20, 28.02.2024 - Legea care permite inmatricularea mașinilor online a fost adoptata de Parlament și urmeaza sa fie promulgata de președintele Klaus Iohannis. Astfel, romanii care doresc sa inmatriculeze un vehicul, sa transcrie dreptul de proprietate sau sa radieze un vehicul din circulatie vor putea face acest lucru…

Aceeași acciza pentru tigarile electronice, indiferent de nivelul de nicotina . Ministerul Finanțelor s-a gandit la buget, nu la sanatate

08:01, 28.02.2024 - Țigarile electronice au acciza de la 1 ianuarie 2024, dar pare ca Ministerul Finanțelor nu s-a gandit și la sanatate, ci doar la buget. In teorie, daca s-ar fi gandit la sanatatea populației, ar fi trebuit ca taxa sa fie mai mare pentru conținutul mai mare de nicotina, ceea ce le-ar fi facut mai scumpe,…

INTERVIU Profesori de romana din Iași: „Performanța inseamna in Romania doar un premiu la o olimpiada și, eventual, notele de 10 la examenele naționale”

18:35, 21.02.2024 - Intr-un interviu pentru publicația Școala 9, profesorii de limba romana Nicoleta și Emil Munteanu vorbesc despre proiectele lor care ii aduc pe elevi mai aproape de lectura și despre ce evalueaza sistemul de educație romanesc ca e valoros.  Cei doi profesori ieșeni sunt fondatorii revistei Alecart și…


Ce parere ai despre aceasta stire?