Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candidatură la prezidențiale aproape sigură: Hillary Clinton și-a instalat sediul de campanie la New York

Publicat:

Hillary Clinton Hillary Clinton nu și-a anunțat inca in mod oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2016 din SUA, insa a inchiriat deja un cartier general de campanie la : doua etaje dintr-un imobil de birouri moderne, in Brooklyn, informeaza AFP.

Site-ul Politico a pus capat ieri speculațiilor privind amplasarea cartierului general al campaniei electorale a probabilei candidate democrate, precizând ca Hillary Clinton a semnat un contract de închiriere într-un imobil situat într-un cartier tânar și în trend, plin de “hipsteri&".

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, reacție violenta dupa verdictul tribunalului din New York: Tot ceea ce se intampla este orchestrat de Wasgington, de Casa Alba

18:20, 31.05.2024 - Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a reacționat dupa condanarea dictata de un juriu din New York in urma acuzațiilor din scandalul Stormy Daniels. Acesta se declara nevinovat și acuza imixtiuni politice inainte alegerilor prezidențiale din SUA. Inntr-o conferița de presa desfașurata vineri Trump..

Care este decizia juraților din procesul lui Donald Trump

09:56, 31.05.2024 - Juratii din procesul de la New York al lui Donald Trump au ajuns la concluzia ca fostul presedinte este vinovat in dosarul deschis pentru legaturi extraconjugale. Procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, care a instrumentat dosarul, a declarat ca "singura voce care conteaza este cea a juriului".…


Ce parere ai despre aceasta stire?