Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când mâncarea devine artă. Povestea unuia dintre cei mai apreciați bucătari-șefi din Timișoara FOTO

Publicat:

se numara printre cei mai buni bucatari din Timișoara, mereu creativ, și nu uita nici de bucataria banațeana, de care turiștii se pot bucura a intrat pentru prima data in contact cu bucataria acum aproape 30 de ani. Spune ca „soarta” a facut sa se inscrie la din Timișoara, […] mancarea devine arta. Povestea unuia dintre cei mai apreciați bucatari-șefi din Timișoara FOTO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cațel pierdut de proprietari in urma cu doi ani a fost gasit intamplator de polițiștii de la Protecția animalelor

21:30, 30.05.2024 - Un caine care a fost pierdut de proprietarii sai din Timisoara in urma cu doi ani a fost gasit, joi, de politistii de la Biroul pentru Protectia Animalelor Caras-Severin pe o strada din comuna Farliug. Patrupedul a fost predat ulterior stapanilor sai.

„Creierul” mașinii electrice Maserati, dezvoltat de inginerii de la Timișoara. Performanțele bolidului de lux VIDEO

18:06, 29.05.2024 - Timisoara este un centru important pentru industria automotive și cand vine vorba de mașini electrice și cele ale viitorului. Compania multinaționala ZF are in orașul de pe Bega unul dintre sediile, in care se concept sisteme complete pentru mobilitatea generației urmatoare.

Eveniment european in premiera absoluta la Teatrul Național din Timișoara

20:05, 28.05.2024 - Un eveniment european in premiera absoluta va avea loc la Teatrul Național din Timișoara vineri, 14 iunie, in Sala Mare. Este vorba despre repetiția generala cu public a spectacolului „Trezire”, viitoarea premiera a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.

Ciuca raspunde ironiilor lui Ciolacu: Colegi din alte partide mi-au spus ca nu sunt din filmul acesta

13:40, 28.05.2024 - Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Nicolae Ciuca, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca ii place "eticheta de politician atipic" si ca isi doreste sa ramana astfel, sa faca politica asa cum crede el ca este bine, "cu oameni, pentru oameni".

Comunicari științifice studențești „Ecostudent”, la UCB

10:40, 22.04.2024 - Facultatea de Științe Economice a Universitații „Constantin Brancuși” din Targu Jiu organizeaza, pe 22 aprilie 2024, cea de-a XVII-a ediție a Sesiunii de Comunicari Științifice Studențești ECOSTUDENT. Evenimentul, desfașurat in format hibrid, iși propune sa promoveze și sa evidențieze rezultatele cercetarii…

Șoareci morti, gandaci, praf si mucegai: Inspectorii ANPC, șocați de 'meniul' din bucataria unui colegiu din Timișoara

21:30, 27.03.2024 - Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coanda” din Timisoara a fost inchisa de inspectorii de la Protectia Consumatorului, dupa ce acestia au gasit capcane pentru rozatoare si chiar soareci morti, gandaci, mucegai, praf, alimente pastrare necorespunzator. In plus, a fost data o amenda de 3.000 de lei, potrivit…

In care regiune din Romania gasim, cu adevarat, cea mai buna mancare. Opinia unui bucatar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucatarii"

11:16, 21.03.2024 - Bucataria romaneasca este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru il confirma și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit sa ajunga pe locul 4 in topul celor mai bune, in iunie 2022. La acea vreme, singurele țari care depașeau Romania la capitolul gastronomie erau…

In care regiune din Romania gasim, cu adevarat, cea mai buna mancare. Opinia unui bucatar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucatarii"

07:55, 21.03.2024 - Bucataria romaneasca este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru il confirma și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit sa ajunga pe locul 4 in topul celor mai bune, in iunie 2022. La acea vreme, singurele țari care depașeau Romania la capitolul gastronomie erau…


Ce parere ai despre aceasta stire?