Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calitatea aerului din birouri afectează capacităţile cognitive ale angajaţilor (studiu)

Publicat:

Calitatea aerului dintr-un birou poate avea un impact semnificativ asupra capacitatilor cognitive ale angajatilor, inclusiv asupra puterii lor de concentrare, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la din , informeaza AFP. "Exista multe cercetari despre expunerea la poluarea din aerul exterior, dar noi ne petrecem 90% din timp in interior", a declarat , principalul autor al acestui studiu, care a fost publicat joi in revista stiintifica . El si colegii sai au monitorizat 302 angajati din birouri

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

,,Zilnic stau o ora sa le iau de pe haine/Ne afecteaza calitatea vieții” -Tigrul platanului, o problema tot mai mare pentru locuitorii din Cluj

10:10, 02.05.2024 - Invazia cu Tigrul platanului a afectat, de la inceputul primaverii, locuitorii din aproape toate cartierele din Cluj-Napoca. Clujenilor le-a ajuns cuțitul la os și așteapta o soluție cat mai urgent.Aceștia se plang deja de mai bine de doua luni ca insectele au pus stapanire pe oraș și nu mai pot nici…

Astazi va fi examinat raportul cu privire la calitatea aerului din liceul „Liviu Deleanu”

11:35, 15.04.2024 - Astazi, 15 aprilie, va fi examinat raportul Centrului de Sanatate Publica Chișinau cu privire calitatea aerului din Liceul Teoretic Liviu Deleanu din Capitala, instituția unde pe data de 5 aprilie a avut loc un incendiu. {{741709}}Ulterior, se va decide cum vor invața elevii in continuare. Precizarea…

Știai ca aerul din birou poate afecta productivitatea angajaților? Iata de ce și cum poate fi acesta imbunatațit

11:15, 02.04.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Conform unor studii, calitatea aerului interior din birou are un impact semnificativ asupra performanței la locul de munca și a productivitații angajaților, precum și asupra sanatații și capacitații cognitive a acestora. De ce trebuie imbunatațita calitatea aerului…

Anunț ANM! Val de praf saharian peste Romania! Meteorologii avertizeaza: "Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati"

11:46, 29.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca, dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania. Specialiștii avertizeaza: persoanele care sufera de anumite afecțiuni trebuie sa fie extrem de atente in aceasta perioada.

Val de praf saharian, in Romania: 'Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati'

11:30, 29.02.2024 - Dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania, iar persoanele cu anumite boli trebuie sa fie atente in aceasta perioada. De azi si pana maine, un val de praf saharian va traversa țara noastra, iar calitatea aerului se va inrautati.Meteorologii spun ca, uneori, cerul…

Un studiu revelator dezvaluie modul prin care temperatura aerului din centrul orașelor poate fi redusa cu pana la 5 grade

03:50, 27.02.2024 - Temperaturile din intreaga lume sunt in creștere, iar anul 2023 a fost confirmat recent ca fiind cel mai cald de la inceputul inregistrarilor. Un nou studiu a constatat ca aducerea naturii in orașe ar putea contribui la scaderea temperaturilor in timpul valurilor de caldura, scrie newatlas.com. Daca…

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…

Impactul poluarii aerului asupra polenizatorilor nocturni (studiu)

22:45, 09.02.2024 - Polenizarea plantelor dependente de insectele nocturne, precum fluturii de noapte, este amenintata de poluarea aerului, potrivit unui studiu publicat joi in revista Science, potrivit Agerpres. Un poluant prezent in aer, in special noaptea, reduce drastic capacitatea acestor polenizatori de a urmari…


Ce parere ai despre aceasta stire?