Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blocarea repetată a cardului de sănătate, motiv de plângere penală la DNA

Publicat:

, a anunțat, luni, 22 iulie, ca va face plangere penala la DNA pentru blocarea sistemului de gestionare a cardului national de sanatate. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Breaking: Patronii benzinariei de la Crevedia le-au facut plangere penala pompierilor: Nu au prevazut tragedia!

18:10, 07.05.2024 - Patronii firmei care opera depozitul cu gaz petrolier lichefiat care a explodat, anul trecut, in localitatea Crevedia din judetul Dambovita, au depus, prin avocat, plangere penala impotriva a trei comandanti ai interventiei pe care ii acuza de abuz de autoritate prin care s-a adus o vatamare grava intereselor…

Ministrul Sanatații: „Registrele de boala fundamenteaza politicile de sanatate si alocarea de fonduri”

18:25, 24.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a subliniat marți ca registrele de boli sunt esențiale pentru fundamentarea politicilor de sanatate și pentru alocarea eficienta și predictibila a fondurilor.

Diana Șoșoaca acuza o tentativa de omor la adresa unui lider SOS Romania și depune plangere penala

12:15, 15.04.2024 - Diana Șoșoaca, președinta formațiunii SOS Romania, a anunțat ca depune plangere penala dupa un incident in care un lider al partidului sau ar fi fost lovit in mod intenționat cu mașina.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Valabilitatea adeverintei care inlocuiește cardul de sanatate a fost prelungita. Ce prevede noul ordin al șefului CNAS

17:55, 27.03.2024 - Valabilitatea adeverintei care inlocuiește cardul de sanatate a fost prelungita. Ce prevede noul ordin al șefului CNAS Valabilitatea adeverintei care inlocuiește cardul national de asigurari de sanatate pana la emiterea cardului duplicat a fost prelungita, printr-un ordin al presedintelui CNAS, informeaza…

BREAKING NEWS de la CAS VALCEA

09:40, 27.03.2024 -  2 total views Adeverința de inlocuire a cardului național de sanatate pentru situațiile in care se solicita emiterea cardului duplicat. Cererea de eliberare a cardului duplicat, completata si semnata de catre titularul sau, dupa caz, reprezentantul legal ori imputernicitul acestuia, se depune la sediul…

Alexandru Rafila, despre reorganizarea sistemului de sanatate: Bugetul de oncologie are anumite limitari

16:25, 12.03.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a dezvaluit marți ca Registrul Național de Cancer va deveni funcțional pana la finalul anului . Anunțul a fost facut in cadrul conferinței Romania Inteligenta „Caștiga lupta cu cancerul - noile arme", organizata de A


Ce parere ai despre aceasta stire?