Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăguşanu se pregăteşte să devină din nou mireasă. N-o să-ţi vină să crezi câte rochii va îmbrăca

Publicat:

„Eu ma pregatesc pentru nunta. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o sa fac un fel de prezentare de moda, pentru ca imi permit. Mi-am facut planuri, daca am atatea rochii de mireasa. M-am gandit sa schimb macar 5! Ma duc cu una , ma schimb in alta, mai stau doua ore ma schimb in alta, mai petrec 3 ore ma schimb in alta”, a spus la , potrivit Spynews.

Vedeta a mai dezvaluit cum va arata rochia de mireasa pe care o va purta , povestind si despre momentul cu furatul miresei.

„La Biserica va fi cu maneci, ca esti totusi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ințelegerea la care au ajuns Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau: „Cred ca șicanarile vor exista de acum inainte toata viața pana vor crește copiii”

12:20, 30.04.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au ajuns la o ințelegere privind programul copiilor lor de Paște. Cantareața și omul de afaceri au custodie comuna pentru baieții lor, insa aceștia au domiciliul la ea. In urma cu mai bine de cinci ani de zile Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau s-au desparțit. Nu au…

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Teo Trandafir, intrebare incomoda pentru Oana Radu dupa dezvaluirile facute despre fostul soț: „De ce te-ai maritat?”

14:50, 02.04.2024 - Oana Radu a fost invitata in emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, unde a facut noi dezvaluiri despre divorțul de Catalin Dobrescu. Teo Trandafir a fost destul de directa cu artista, care spunea ca și-a dat seama din primul an de relație ca nu este barbatul potrivit pentru ea.Recent, Oana Radu anunța…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Iubita lui Marius Elisei, primele declarații dupa ce s-a zis ca s-au desparțit: „Preferam sa avem o viața mai discreta, fiecare iși vede de treaba lui”

13:40, 15.02.2024 - Marius Elisei și iubita lui, Gabriela Elena Bacinica, nu au mai aparut de ceva vreme impreuna astfel ca s-a speculat ca nu mai formeaza un cuplu. Pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, ea a rupt tacerea și a explicat in ce stadiu e relația lor. La inceputul lunii septembrie 2023, Marius…


Ce parere ai despre aceasta stire?