Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Cei trei purceluși: Nif-Nif, Naf-Naf și Nuf-Nuf. Gluma care te va face să nu te mai oprești din râs

Publicat:

Este duminica, final de weekend, și maine urmeaza o noua saptamana. Acesta este și motivul pentru care vrem sa iți facem inceputul noi saptamani mai frumos. Iți punem la dispoziție o gluma care te va amuza cu siguranța. Daca ți-a placut, poți impartașii acest banc și cu prietenii tai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.

Un copil din Vaslui a sunat la 112 anunțand ca este sechestrat. A vrut sa faca o gluma de 1 Aprilie

17:15, 01.04.2024 - Politistii din Vaslui ancheteaza alertarea falsa a autoritaților de catre un baiat de 13 ani, din municipiul Husi, care a sunat la 112 ca sa anunțe ca a fost sechestrat, iar cand a fost gasit de oamenii legii, le-a spus cu seninatate ca a fost o gluma.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Rușii care au cumparat flori olandeze de 8 Martie sprijina Ucraina, susține un deputat rus: „Ce, noi nu putem sa ne cultivam singuri lalelele?”

17:10, 13.03.2024 - Un deputat rus i-a criticat miercuri, 13 martie, pe compatrioții sai pentru ca ar fi cumparat flori olandeze in valoare de miliarde de dolari cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, lasand sa se ințeleaga ca banii ajuta la finanțarea efortului de razboi al Ucrainei, scrie The Moscow Times."Știți unde…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Burduja anunța ca PNL București nu va vota bugetul Capitalei propus de Nicușor Dan. „Este o gluma proasta”

16:31, 20.02.2024 - PNL Bucuresti nu va vota propunerea de buget publicata de primarul Nicusor Dan, pentru ca tine Bucurestiul blocat, iar viziunea de dezvoltare lipseste cu desavarsire, a transmis marți Sebastian Burduja. Liderul PNL Bucuresti susține ca, de aproape patru ani de zile, edilul Capitalei ne dezamageste constant,…

Dan Morega, prins din nou fara permis. Reacție halucinanta a fostului prefect: Pai, un ofiter de informatii il opresti? Un profesor universitar doctor?

16:10, 19.02.2024 - Fostul prefect al judetului Gorj, Dan Ilie Morega, a fost prins la volan fara permis de conducere, pentru a doua oara in curs de decurs de doar șase zile. Acesta le-a transmis un mesaj polițiștilor care l-au oprit și pe care amenința ca ii va da in judecata: "Dar nu le e rusine? Pai, un ofiter de informatii…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?