Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Am auzit că i-ai luat soacrei tale un jaguar”. Continuarea te va face să râzi pe cinste

Publicat:

Oricine iși dorește sa iși inceapa ziua cu zambetul pe buze. Vrei sa te bucuri de cateva momente amuzante, dar nu știi ce sa faci? Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi cu lacrimi. Iata cele mai tari glume.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: „Niciodata soțul meu nu a intarziat atat de mult!”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

11:45, 04.04.2024 - Vrei sa uiți de griji și probleme pentru cateva momente, dar nu știi cum? Ei bine, relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari bancuri din toate timpurile.

Carmen Grebenișan, nevoita sa renunțe la un proiect Tv din cauza geloziei soțului. „Nu eram sigur pe mine. S-ar putea sa apelam la un terapeut”

12:45, 14.03.2024 - Carmen Grebenișan, in varsta de 31 de ani, a participat anul trecut la Survivor Romania, insa, vedeta și-a mai dorit inainte sa participe, dar sotul ei, Alex Militaru i-a interzis. Se pare ca motivul a fost gelozia barbatului.Alex Militaru a marturisit ca mult timp a fost dominat de o gelozie excesiva,…

Banc: „Nu intrați in panica, tigrul este satul...”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

15:10, 26.02.2024 - Cum iți poți incepe cu dreptul saptamana? Ei bine, cu cateva bancuri care te vor ajuta sa uiți de griji și probleme. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile care te vor amuza copios. Citește și arata-le și prietenilor tai!

O femeie, in varsta de 51 de ani, a disparut de la domiciliu

21:10, 24.02.2024 - Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari in vederea depistarii unei femei, in varsta de 51 de ani, care a disparut de la domiciliu. Azi, 24 februarie a.c., in jurul orei 13:00, Mileva Zaharia a plecat de la domiciliul sau de pe strada Sageții, din Timișoara, iar…

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!


Ce parere ai despre aceasta stire?