Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare METEO pentru Bucureşti: Urmează trei zile cu vreme instabilă

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o prognoza speciala pentru Capitala, in care anunța instabilitate atmosferica puternica pana joi, transmite Mediafax.

Incepand din a doua parte a nopții de luni spre marți (18/19 mai) vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata.

Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, posibile vijelii și caderi de grindina.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense cu precadere…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de furtuni, pentru 24 de județe și Capitala. HARTA

12:15, 07.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila in cursul acestei zile in 24 de judete si in Bucuresti. Conform prognozei de specialitate, in intervalul ora 10:00 – 23:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica…

Atenționare meteo de vreme rea. Ploi torențiale, descarcari electrice, vijelii, grindina. Cod Galben in 24 de județe

11:15, 07.05.2024 - Atenționare meteo de vreme rea. Ploi torențiale, descarcari electrice, vijelii, grindina. Cod Galben in 24 de județe Atenționare meteo de vreme rea. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța condiții de instabilitate atmosferica accentuata incepand de marți, 7 mai. Se vor manifesta in 24…

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

ANM, prognoza speciala pentru Bucuresti: ploi și temperaturi de pana la 15 grade

11:30, 21.04.2024 - Temperatura maxima in Capitala va ajunge duminica la 18 - 19 grade, iar noaptea va ploua moderat, potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 21 aprilie, ora 15:00 - 22 aprilie, ora 15:00.

Avertizare de ploi, lapovița și ninsori in toata țara, pana vineri dimineața. Cum va fi vremea la București

10:35, 13.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare pentru toata țara de ploi, lapovița și ninsori, in zona de munte, incepand de miercuri, 13 martie, de la ora 10.00 pana vineri, 15 martie, la ora 10.00.Meteorologii avertizeaza ca in intervalul menționat, „vor fi precipitații in toate…

Avertizare de ploi, lapovița și ninsori in toata țara, pana joi dimineața. Cum va fi vremea la București

10:30, 13.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare pentru toata țara de ploi, lapovița și ninsori, in zona de munte, valabila timp de 24 de ore, incepand de miercuri, 13 martie, de la ora 10.00.Meteorologii avertizeaza ca in intervalul menționat, „vor fi precipitații in toate regiunile…

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Temperaturi mai mari decat cele normale in București. Meteorologii au emis prognoza speciala pentru Capitala

13:11, 12.02.2024 - Vremea se va mentine semnificativ mai calda decat normal in Capitala, pana miercuri dimineata, cu temperaturi maxime in jurul valorii de 16 grade, conform prognozei speciale pentru Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).


Ce parere ai despre aceasta stire?