Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare ANM: Cod roșu în Galați

Publicat:

de Meteorologie a emis duminica o noua avertizare Cod rosu de ploi torentiale in localitati din judetul Galați.

Potrivit meteorologilor, intre orele 16.30 si 17.30, in judetul Galați, in localitatile Umbrarești, Ivești, Grivița și se vor semnala averse torențiale ce vor depași 40...50 l/mp.

Se anunța și frecvente descarcari electrice.

In zona avertizata s-au acumulat in ultima ora pana 40...50 l/mp.

De asemenea, pana la ora 17.30, in localitatile , Cornereva, Topleț din Caras-Severin, respectiv Orșova, Eșelnița,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aproape jumatate din țara, sub avertizare de ploi torențiale, grindina și vijelii. Cum va fi vremea in București

10:25, 07.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis marți, 27 mai, o avertizare cod galben de ploi torențiale, grindina și vijelii in aproape jumatate din țara, valabile pana la sfarșitul zilei. In București, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, dar spre dupa-amiaza și seara vor fi frecvente descarcari…

Avertizare meteo de fenomene periculoase: ANM a emis Cod portocaliu de grindina, averse torentiale si vant puternic in 3 județe

16:20, 06.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis luni dupa-amiaza o atentionare nowcasting Cod portocaliu de grindina, averse torentiale si vant puternic in localitati din judetele Botosani, Suceava si Iasi, conform Agerpres.

Avertizare ANM: Cod galben de vant in noua județe și in București, pana sambata seara | HARTA

11:45, 04.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, valabila in orele urmatoare, in noua judete si in Municipiul Bucuresti.

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

ANM a dat alerta de cod galben. Nu scapam de ploi torențiale și furtuni, județele afectate cel mai mult

09:15, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, 25 aprilie 2024, un cod galben de vreme rea pentru cateva județe din Romania. Nici celelalte teritorii din țara nu scapa de ploi torențiale, furtuni și grindina, potrivit meteorologilor. Cu ce fenomene ne vom confrunta in urmatoarele ore. Cod…

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Meteorologii anunta ploi si vant, pana miercuri. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:45, 12.02.2024 - Meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului, pana miercuri, in cea mai mare parte a tarii, potrivit informarii de luni, 12 februarie, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. In Bucuresti, vremea se va menține semnificativ mai calda decat normalul perioadei si va ploua.Incepand de…


Ce parere ai despre aceasta stire?