Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorul dezvăluirilor 'Football Leaks' este vizat de un al doilea proces: este anchetat pentru 377 de infracțiuni

Publicat:

Autorul dezvaluirilor "" despre mecanismele interne ale afacerii fotbalului, al carui prim proces urmeaza sa se incheie joi la Lisabona, este vizat de un al doilea proces care vizeaza 377 de infractiuni informatice, au anuntat luni avocatii sai.

"Aceasta acuzatie este punerea in aplicare a strategiei procuraturii de a prelungi activitatea juridica a lui ", un portughez de 34 de ani arestat in Ungaria in 2019, au declarat intr-un comunicat aparatorii sai, avocatul portughez da Mota si colegul sau francez .

CITESTE SI s-a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campioana en-titre, eliminata in turul al doilea la WTA Charleston

20:50, 04.04.2024 - Surprizele continua la turneul „WTA 500” de la Charleston. Dupa Caroline Wozniacki a venit randul lui Ons Jabeur și Leylah Fernandez sa fie eliminate in turul al doilea al competiției din SUA.

Mama lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu, declarații dupa cel de-al doilea proces. Judecatoarea din Mangalia nu a recunoscut-o: ”Nu ne știa numele” / VIDEO

20:00, 14.03.2024 - Parinții adolescenților uciși de Vlad Pascu au ieșir dezamagiți din sala de judecata, dupa cel de-al doilea proces. Mama lui Sebi Olariu a facut declarații in lacrimi și a dezvaluit ce s-a intamplat in aceasta dimineața, la Judecatoria Mangalia.

Raport privind starea democrației in lume. Romania, clasificata ca o democrație electorala aflata in „proces de autocratizare”.

14:30, 12.03.2024 - Romania este un stat cu o democrație electorala, aflat in „proces de autocratizare”, la fel ca Polonia, Ungaria și Grecia, potrivit raportului privind starea democrației in lume, publicat la inceputul lunii martie.

Cutremur in Dambovița. Este al doilea produs sambata in Romania

14:50, 24.02.2024 - Doua cutremure s-au produs sambata in Romania, anunța INFP. Citește și: Accident mortal in Ungaria, intre doua microbuze romanești Un cutremur de 2,2 grade s-a produs, sambata, la ora 12:43, in Muntenia, județul Dambovița. Potrivit INFP, seismul, care a avut loc la o adancime de 21,5 km, s-a produs…

Barbat dat in urmarire in 2012 pentru diverse infractiuni, depistat in Ungaria

07:10, 23.02.2024 - Un barbat in varsta de 38 de ani, dat in urmarire nationala si internationala din anul 2012 pentru savarsirea mai multor infractiuni, printre care trafic de droguri si inselaciune, a fost depistat de politisti pe teritoriul Ungariei, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane. Potrivit sursei…


Ce parere ai despre aceasta stire?