Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Australia își redeschide frontierele după 18 luni. Australienii vaccinaţi se vor putea întoarce acasă şi călători în străinătate

Publicat:

Australia isi va redeschide de luna viitoare frontierele, dupa 18 luni in care australienii nu au putut calatori. "A venit momentul ca australienilor sa li se redea viata", a anuntat vineri premierul australian .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial de la Kiev: Ucraina nu va intoarce forțat, din strainatate, barbații aflați la virsta de recrutare

23:40, 30.04.2024 - Dupa ce Guvernul ucrainean a anunțat ca nu va mai oferi servicii consulare pentru ucrainenii de virsta mobilizarii care au fugit in alte țari, Olga Stefanișina, viceprim-ministrul pentru integrarea europeana și euro-atlantica, a precizat intr-un interviu, marți, ca Ucraina nu va aduce cu forța barbații…

Ramses al II-lea se intoarce acasa: Egiptului i s-a returnat un important artefact furat in urma cu peste 30 de ani

05:45, 22.04.2024 - Egiptului i s-a returnat o statuie veche de 3.400 de ani reprezentand capul regelui Ramses al II-lea, dupa ce a fost furata și scoasa ilegal din țara in urma cu mai bine de trei decenii, a anunțat duminica ministerul egiptean al antichitaților, scrie Rador Radio Romania.

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Soldații ruși dezerteaza din razboiul lui Putin și cauta azil in strainatate. Acasa ii așteapta ani grei de inchisoare

20:25, 12.04.2024 - Associated Press a vorbit cu cinci ofițeri și un soldat care au dezertat din armata rusa. Toți au dosare penale impotriva lor in Rusia, unde risca 10 ani sau mai mult de inchisoare. Fiecare dintre ei așteapta o primire din partea Occidentului care pare sa nu mai vina.

Proiectul „Vino acasa”, menit sa faciliteze intoarcerea romanilor plecați in strainatate

20:35, 28.03.2024 - Intr-un context marcat de migrație și lipsa de forța de munca, proiectul „VINO ACASA” vine in intampinarea romanilor plecați peste hotare, oferindu-le oportunitați reale și motivante pentru a reveni in țara și a-și aduce contribuția la dezvoltarea economica și sociala a Romaniei. Lansat la sediul Ambasadei…

Cum ii primesc romanii pe cei reveniți acasa, dupa o viața muncita in strainatate

23:45, 17.03.2024 - DOR DE ROMANIA… Rapuși de dorul de țara, mulți romani din Diaspora aleg sa faca pasul inapoi acasa. Este o decizie indelung cantarita, in care, de multe ori, cei care fac acest pas cer sfatul celorlalți care, deja, s-au intors. Astfel, o doamna ieșita la pensie a pus o intrebare care a starnit o adevarata…

Spionajul rusesc se intoarce la practicile staliniste. Asasinatele in strainatate, tot mai numeroase: cazul Kuzminov

17:55, 04.03.2024 - Operațiunile de spionaj ale Kremlinului devin tot mai indraznețe și tot mai periculoase pe fondul prelungirii razboiului din Ucraina, extinzandu-se chiar și la pedepsirea „tradatorilor” din strainatate.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?