Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenție, șoferi! S-au creat ambuteiaje la vama Sculeni: Flux majorat de mașini și la Leușeni

Publicat:

Cresc timpii de așteptare pentru calatorii care traverseaza frontiera prin punctul de trecere a frontierei Sculeni, anunța responsabilii de la frontiera. Astfel, pe sensul de intrare in se inregistreaza trafic intensiv de vehicule.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Atenție șoferi. Aglomerație pe autostrada Deva-Nadlac. Coloana de mașini se intinde pe 2,5 kilometri

13:00, 01.05.2024 - Este aglomerație, miercuri, pe autostrada Deva-Nadlac, pe sensul Nadlac spre Deva, la nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, unde s-a format o coloana de 2,5 kilometri. Polițiștii recomanda folosirea rutelor alternative.

Crește migrația ucrainienilor peste Prut. Polițiștii moldoveni au capturat doua filiere intr-o singura zi

21:00, 16.04.2024 - Migrația ucrainienilor prin Republica Moldova catre Romania și celelalte țari europene a devenit un fenomen infracțional in continua creștere, intr-o singura zi, marți, 16 aprilie, Poliția de Frontiera din Republica Moldova anunțand capturarea membrilor a doua filiere de trafic de migranți. Polițiștii…

A ramas fara Porsche Panamera la frontiera: Ce nereguli au depistat polițiștii in actele șoferului mașinii de lux

17:35, 15.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției Regionale Vest documenteaza doi moldoveni in legatura cu neregulile depistate la mijloacele de transport. Cazurile au fost inregistrate ieri, pe 14 aprilie 2024, la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni.

Incercarea a doi calatori de a trece ilegal hotarul a eșuat

18:11, 27.03.2024 - In punctul de trecere a frontierei Sculeni, polițiștii de frontiera au gasit doi calatori cu acte falsificate, ambii susțin ca au procurat documentele in cauza. Prima persoana documentata este cetațean al Ucrainei, care s-a prezentat pentru a ieși din Republica Moldova. {{738597}}In timpul verificarii…

Un ucrainean a vrut sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro: Acesta a intrat ilegal in țara noastra și incerca sa ajunga in Romania

15:35, 12.03.2024 - Un ucrainean a incercat sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro, pentru a „inchide ochii” la lipsa stampilei de intrare in Republica Moldova. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni- Albița.

Cozi interminabile la vama Leușeni și Sculeni: Poliția de Frontiera vine cu un șir de masuri pentru fluidizarea traficului

11:35, 08.03.2024 - La vama Sculeni și Leușeni se menține un flux majorat pe direcția ieșire din R.Moldova, intrare in Romania. Poliția de Frontiera pune in aplicare un șir de masuri pe linie de fluidizare a fluxului.

Mașini, blocate la Leușeni: Serviciul Vamal recomanda șoferilor sa aleaga alte puncte de trecere a frontierei

12:55, 23.02.2024 - Serviciul Vamal recomanda calatorilor și transportatorilor care planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova, sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Blocaj total la Leușeni: Șoferii și calatorii, indemnați sa evite aceasta vama

14:56, 22.02.2024 - Poliția de Frontiera recomanda calatorilor și transportatorilor planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?