Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apărarea Rusiei împotriva SUA. Bombe, îngropate în ocean

Publicat:

Planurile pe termen lung au fost subliniate de , care a susținut ca a fost un raspuns la construirea de catre SUA a armatei sale de-a lungul granițelor Rusiei.

"Americanii iși desfașoara tancurile, avioanele și batalioanele de forțe speciale de-a lungul frontierei rusești", a declarat Baranetz intr-un interviu acordat ziarului rus .

"Și suntem liniștiți "semanand" țarmul SUA cu bombe nucleare ”cartița". Au fost ingropate inauntru si "dorm" pana cand vor primit comanda ... ", a adaugat acesta.

Orice astfel de tsunami ar distruge orașe precum…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina ataca Rusia cu baloane lansatoare de bombe. Cum funcționeaza un astfel de dispozitiv

19:10, 23.04.2024 - Ucraina ataca Rusia cu un nou tip de drona cu raza lunga de acțiune: un balon care lanseaza bombe de mortier de la mare altitudine, potrivit Forbes. Sunt dispozitive simple, cu costuri reduse, controlate de un sistem electronic sofisticat de serie, completat de comunicații prin satelit.

Google a concediat 28 de angajați care au protestat impotriva unui contract de 1,2 miliarde de dolari cu Israelul 

14:35, 18.04.2024 - Google a concediat 28 de angajați care au protestat impotriva unui contract pentru servicii cloud cu guvernul israelian, denumit Proiectul Nimbus, la care participa și Amazon. Aceștia au fost disponibilizați dupa o ancheta in care s-a constatat ca au organizat proteste in birourile Google din New York…

Mihai Popsoi: Rusia vrea sa foloseasca procesul democratic impotriva noastra

08:55, 11.03.2024 - ''Fara exagerare, ultimii doi ani au fost de departe cei mai grei din ultimii 30 de ani", a declarat Mihai Popsoi, vicepremier și ministru de Externe al Republicii Moldova, intr-un interviu acordat agenției americane Associated Press citat de stiripesurse.md ''Știm ca Kremlinul va investi o mulțime…

Maia Sandu: Nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti

19:50, 01.03.2024 - Republica Moldova nu "se rupe" de Rusia, ci de "Rusia agresiva", care a invadat in urma cu doi ani Ucraina, a declarat presedinta Maia Sandu in cadrul emisiunii "Cabinetul din umbra" de la Jurnal TV, subliniind "nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti".

Avertisment ingrijorator venit de la Pentagon: „Daca Ucraina pierde, NATO va lupta impotriva Rusiei”

13:20, 01.03.2024 - Seful Pentagonului, Lloyd Austin, este de parere ca, daca Ucraina pierde razboiul de amploare cu Rusia, aceasta din urma se va afla in situatia in care ar putea ajunge sa lupte cu intreaga Alianta Nord-Atlantica.

Coreea de Sud acuza Phenianul ca a trimis Moscovei 6.700 de containere cu muniții pentru a le folosi impotriva Ucrainei

13:00, 27.02.2024 - Coreea de Nord a expediat in Rusia 6.700 de containere cu milioane de unitati de munitie, incepand din iulie anul trecut, a declarat luni ministrul sud-coreean al Apararii, Shin Won-Sik, presei locale preluate marti de Reuters.

VIDEO. Ucraina cere noi sancțiuni impotriva Rusiei

18:30, 20.02.2024 - Premierul ucrainean, Denys Shmyhal, a indemnat marți, 20 februarie, Uniunea Europeana și Japonia sa impuna noi sancțiuni economice Rusiei dupa moartea liderului opoziției ruse Alexei Navalnii. Comentariile au fost facute dupa ce națiunile UE, precum Germania, Lituania și Suedia, au solicitat noi sancțiuni…


Ce parere ai despre aceasta stire?