Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANURIA - care sunt cauzele bolii si cand trebuie sa mergi la medic

Publicat:

Imposibilitatea rinichilor de a forma sau de a elimina din organism urina pentru mai mult de 8 ore poarta denumirea de anurie (suprimarea secretiei urinare). În practica reprezinta urinarea unui volum mai mic de 50ml urina în 24 ore.
Anuria este produsa adesea de insuficienta renala. Ea poate aparea si prin obstructionarea fluxului de urina la nivelul uretrei, ureterelor sau bazinetului de catre litiaza sau tumori.

Vezi si: Cum sa scapam de pietrele la rinichi
 
Nu trebuie confundata cu retentia de urina, când vezica se umple, dar urina nu…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patimile lui Jim Caviezel, actorul care l-a jucat pe Iisus: „Operație pe cord deschis și multe medicamente”

18:10, 03.05.2024 - „Patimile lui Hristos”, filmul regizat de Mel Gibson, a devenit rapid unul dintre cele mai populare pelicule religioase și se vorbește despre o continuare. Prea puțin este cunoscut cum actorul principal, Jim Caviezel, a fost la un pas de moarte din cauza filmului.

Cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Ce spun specialiștii: „O cale cat mai naturala”

12:51, 21.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Pastilele nu sunt intotdeauna soluția, mai ales daca exista probleme de sanatate mai ușoare. Iata ce spun specialiștii!

O ALTERNATIVA EFICIENTA Tratamentul fara bisturiu pentru litiaza renala

13:05, 26.03.2024 - Factorii de risc pentru formarea calculilor renali includ deshidratarea, consumul excesiv de sare, obezitatea, dezechilibrul metabolic și infecțiile repetate ale tractului urinar The post O ALTERNATIVA EFICIENTA Tratamentul fara bisturiu pentru litiaza renala first appeared on Informatia Zilei .

INCEPAND CU 1 APRILIE Creșterea prețurilor pentru 900 de medicamente

14:36, 19.03.2024 - Deși reglementarile anterioare au fost menite sa asigure stocuri adecvate, creșterea prețurilor și lipsa anumitor medicamente critice au creat ingrijorare in randul populației și al autoritaților. The post INCEPAND CU 1 APRILIE Creșterea prețurilor pentru 900 de medicamente first appeared on Informatia…

Afacerea Autobuzul: fruncea satului pune la cale un șmen comic

21:55, 17.03.2024 - Primaria din comuna Variaș, județul Timiș, este subiectul unei știri uluitoare. Suma exorbitanta de 100.857 de euro a fost cheltuita in patru ani pentru inchirierea unui autocar școlar vechi de aproape trei decenii. Ceea ce ne provoaca un imens hohot de ras/plans este atat suma incredibila platita,…

UVVG: „Tratamentul personalizat in ureteroscopia flexibila pentru litiaza renala”

09:55, 12.03.2024 - Comunicat. Tema workshop-ului organizat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, in colaborare cu Facultatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila” din București, a... The post UVVG: „Tratamentul personalizat in ureteroscopia flexibila pentru litiaza renala” appeared first on Special Arad…

Apare un nou tratament pentru vindecarea colitei ulceroase. Comisia Europeana a aprobat medicamentul Pfizer

12:11, 20.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat luni un medicament al Pfizer pentru tratarea unei boli inflamatorii a intestinului numita colita ulceroasa, relateaza Reuters, conform news.ro. Aprobarea medicamentului Velsipity vine in urma sustinerii din partea grupului de experti al Agentiei Europene pentru Medicamente,…

Alerta medicala la o substanța periculoasa din unele medicamente. Medic: „Romanii le inghit in cantitați impresionante”

09:35, 10.02.2024 - Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, trage un semnal de alarma cu privire la o atenționare Agenției Europene a Medicamentului: unele medicamente pentru raceala conțin pseudoefedrina, o substanța periculoasa pentru pacienți.


Ce parere ai despre aceasta stire?