Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț crunt pentru românii cu mașini pe benzină. Este fără precedent cât va costa un litru în octombrie

Publicat:

Romanii care au mașini pe benzina primesc o vestea extrem de proasta. Litrul de benzina se va scumpi enorm, in luna octombrie. Ce se intampla cu litrul de benzina Cei care au mașini pe benzina vor plati mai mult pentru un litru de combustibil. Un analist economic spune ca „autoritațile nu iși fac treaba, iar […] The post Anunț crunt pentru romanii cu mașini pe benzina. Este fara precedent cat va costa un litru in octombrie appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Anunț important pentru romanii cu doua mașini sau doua case. Legea mai puțin știuta te obliga sa faci asta

14:30, 29.04.2024 - Ca in orice stat democratic și cu un sistem fiscal bine pus la punct, pentru anumite tipuri de tranzacții nu se percep taxe și comisioane in plus de la contribuabili, dar in Romania vorbim de legea mai puțin știuta și care ii vizeaza pe romanii cu doua mașini sau doua case. Care este legea mai […] The…

Cat te costa sa fii in siguranța cu detectoarele de gaz. Romanii le pun mai ales de frica amenzilor VIDEO FOTO

18:16, 16.04.2024 - Peste 6.600 de incendii au avut loc anul trecut in Romania, soldate cu 268 de morți și cu peste 850 afectați, deși cu o investiție minima oamenii și-ar fi putut apara eficient viața. Prevenția este insa la coada prioritaților, iar detectoarele sunt instalate, in principal, de frica amenzilor.

Israel ia masuri fara precedent de teama Iranului: Anunț de ultima ora de la autoritați

22:21, 13.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata inchiderea scolilor din motive de securitate pe fondul amenintarilor Iranului cu represalii dupa un atac mortal la inceputul lunii aprilie impotriva consulatului iranian de la Damasc, pe care Teheranul il atribuie Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Anunț pentru toti romanii cu facturi la Hidroelectrica. Este obligatoriu intre 24 și 28 martie 2024

20:25, 23.03.2024 - Un anunț imoortant pentru romanii care platesc facturi la Hidroelectrica. Ce trebuie sa faca numeroși clienți in perioada 24 – 28 martie 2024. Anunț important pentru mulți romani care platesc facturi la Hidroelectrica Inființata in 2000, in ultimii ani, Hidroelectrica a reușit sa se impuna pe piața…

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Cat costa un city break in Italia, in anul 2024. Top 4 orașe pe care romanii le adora

14:40, 22.02.2024 - Daca și tu ai nevoie de un city break, dar nu ai idee unde sa te duci, atunci viziteaza Italia. In randurile de mai jos iți vom spune cat costa un city break in Italia, in anul 2024, dar și top 4 orașe pe care romanii le adora. Iata cați bani trebuie sa scoți din buzunar pentru o vacanța aici!

Anunț dur: Mașinile second hand se vor scumpi anul acesta. Romanii nu iși vor mai putea permite nici macar mașini la mana a doua

17:10, 18.02.2024 - Astfel, electricele si hibridele sunt principalele categorii de masini rulate care se vor tranzactiona mai scump, datorita popularitatii in crestere a acestora.Conform sursei citate, cresterea preconizata a segmentului electrice second-hand vine pe fondul diminuarii valorii ecotichetului Rabla Plus,…


Ce parere ai despre aceasta stire?