Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Annalena Baerbock critică atitudinea diplomaţiei ruse: „Rolul lui Lavrov este discutabil”

Publicat:

Ministrul german de apreciaza ca Moscova nu este dispusa sa negocieze serios la ora actuala si minimizeaza rolul pe care l-ar avea omologul sau rus in dosarul ucrainean.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Palatele lui Timur. Adjunctul lui Soigu a pus mana pe conacul prințesei Sofia Volkonsia

18:05, 28.04.2024 - Ministrul adjunct rus al Apararii, Timur Ivanov, care a fost arestat pentru luare de mita, și fosta sa soție Svetlana Zaharova locuiau in conacul de pe moșia Prințesei Sofia Volkonskaia din Moscova.

Șefa diplomației germane spune ca Israelul va trebui sa renunțe la controlul asupra Fașiei Gaza: „Colonizarea obstrucționeaza pacea”

08:45, 29.03.2024 - Ministrul german de Externe Annalena Baerbock a declarat joi ca Israelul ar trebui sa renunte la controlul asupra Fasiei Gaza odata ce razboiul impotriva Hamas se va termina, informeaza vineri dpa, preluat de Agerpres.

Versiunea lui Putin despre atacul terorist de la Moscova este pusa la indoiala de un ministru britanic

14:05, 24.03.2024 - Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Rusia iși marește armata cu noi corpuri de blindate și 30 de divizii și brigazi

18:20, 20.03.2024 - Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a anuntat miercuri ca Moscova isi va consolida armata prin adaugarea a doua noi corpuri si a 30 de noi formatiuni pana la sfarsitul acestui an, transmite News.ro.

Și Germania critica declarația Papei: „Unele lucruri le poți ințelege doar daca le vezi cu ochii tai”

15:36, 11.03.2024 - Ministrul de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, a criticat dur apelul Papei Francisc ca Ucraina sa negocieze cu Moscova, spunand ca nu i-a „ințeles” poziția. Baerbock a spus ca daca Ucraina și aliații sai „nu dau dovada de putere acum, nu va fi pace”.

Ministrul german de Externe: Evolutiile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia

07:40, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.

Incendiu la fabrica de avioane MIG din Moscova

16:55, 13.02.2024 - Un incendiu a izbucnit la fabrica de avioane MIG din Moscova, care se ocupa cu repararea și fabricarea acestor tipuri de avioane. Pompierii acționeaza pentru stingerea flacarilor. Potrivit primelor informații, incendiul ar fi izbucnit intr-un atelier reconstruit atașat cladirii existente a uzinei, situat…

Ministrul austriac al Energiei ar vrea sa rupa contractul dintre OMV și Gazprom. Cine se opune?

12:00, 13.02.2024 - Confruntata cu importuri mari de gaze rusesti, in timp ce razboiul din Ucraina continua, Austria incearca sa ia masuri mai radicale, inclusiv sa puna capat contractului pe termen lung prin care compania energetica OMV cumpara gaze de la Gazprom, a declarat luni ministrul austriac al energiei, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?