Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andy Murray, probleme de sănătate după finala pierdută la ATP Stuttgart

Publicat:

a pierdut duminica finala turneului de categorie „ATP 250” de la Stuttgart in fața lui . Britanicul a recunoscut dupa partida ca a simțit dureri in zona abdominala și a avut greutați in a se mișca pe teren.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexander Zverev, decizie importanta dupa finala pierduta la Roland Garros

12:20, 12.06.2024 - Alexander Zverev a fost aproape de caștigarea primului sau titlu de Grand Slam, dar a fost invins de Carlos Alcaraz in finala Roland Garros 2024. Obosit dupa turneul de la Paris, germanul s-a retras de la competiția „ATP 250” de la Stuttgart.

Indragita actrita, Ileana Stana Ionescu, se confrunta cu o serie de probleme de sanatate. In prezent este internata in spital

17:35, 02.06.2024 - Momente dificile in familia unei doamne a teatrului romanesc. Ileana Stana Ionescu, in varsta de 87 de ani a ajuns de urgenta la spital si se pare ca se confrunta cu o serie de probleme de sanatate.Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai respectate si apreciate actrite din Romania. A avut o multime…

Anxietatea, depresia si tulburarile emotionale, principalele probleme de sanatate mintala ale copiilor

15:45, 30.05.2024 - Anxietatea, depresia si dificultatile parentale sunt principalele cauze pentru care copiii au apelat la serviciile de terapie psihologica si sprijin psiho-emotional ale Salvati Copiii Romania.

Vlad Stoica - Ne bucura calificarea lui Duchampt la JO, mai ales ca el a avut probleme de sanatate

18:40, 27.05.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Triatlon, Vlad Stoica, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca se bucura de calificarea lui Felix Duchampt la Jocurile Olimpice de la Paris cu atat mai mult cu cat in ultima perioada s-a confruntat cu probleme de sanatate, el fiind sub tratament pentru tromboza venoasa.

Medic, despre starea de sanatate a lui Florin Piersic: "Ma intereseaza sa nu apara alte complicatii. E un pacient fragil care poate sa puna probleme"

10:25, 15.05.2024 - Directorul medical de la ”Matei Bals”, dr. Adrian Marinescu, spune ca starea de sanatate a actorului Florin Piersic este una buna, insa, totusi, este un pacient fragil care poate pune probleme, avand in vedere varsta si bolile cronice pe care le are.

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Praf saharian in vestul, nordul și centrul Romaniei. Poate cauza probleme de sanatate pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii

12:50, 01.04.2024 - Praf saharian in vestul, nordul și centrul Romaniei. Poate cauza probleme de sanatate pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii Praf saharian in Romania: Particulele se vor mentine deasupra teritoriului Romaniei luni si marti iar depuneri de praf vor fi observate in vest, nord si centru, unde sunt…

Barbat cu probleme de sanatate disparut de la Spitalul Municipal din Timișoara. Sunați la 112 daca il vedeți!

11:25, 22.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cauta un barbat, in varsta de 45 de ani. El era internat la Spitalul Municipal din Timișoara și a plecat marți din unitatea sanitara. Potrivit familiei, barbatul are probleme neurologice și nu poate vorbi.


Ce parere ai despre aceasta stire?